Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Kotsen met Koos en designen met Jelle

14/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is tijd voor de tweede Gamekings Extra nieuwe stijl! Een hele tijd geleden begonnen we mondjesmaat ons Youtube-kanaal op te fleuren met toffe behind the scenes-items van af de redactie. Deze items werden over het algemeen goed ontvangen. Naarmate de tijd vorderde, merkten we echter dat de ‘geforceerdheid’ ons wat op begon te breken. Zodoende kwam Gamekings Extra een poosje on hold te staan. Sommige leden van de trouwe Gamekings community betreurden dit zeer. We zijn dan ook blij met de terugkeer van de rubriek. De gekkigheid op de redactie was ook deze week in volle gang. Benieuwd naar wat er zoal gebeurd is? Check nu Gamekings Extra: Koos kots misselijk en shirts als behang!

Koos kan niet tegen VR

Op de redactie hebben we sinds kort de beschikking over een PlayStation VR. Tof natuurlijk, maar voor sommigen is het toch een aanslag op het evenwichtsorgaan. Zo had Koos het zwaar na het opnemen van de Let’s Play van Doom VFR. Aan het einde van dat item gaf hij al aan tegen braken aan te zitten. Voor de zekerheid hebben we zijn struggle maar even vastgelegd, zodat de trouwe GK-community in deze Gamekings Extra mee kan genieten. Hiernaast gaat JJ in op de vele mailtjes die elke dag in zijn mailbox verschijnen. Veel van deze mailtjes zijn van enthousiaste kijkers die met kritiek, complimenten of ideeën komen, maar soms stuit JJ op de mailtje waarvan hij niet zo goed weet wat hij ermee aan moet. Verder geeft Jelle een inkijkje in het creatieve proces van het maken van een logo. Jelle is verantwoordelijk voor vrijwel iedere creatieve uiting, en dus is het interessant om te horen hoe hij bijvoorbeeld het maken van het Asia Roadtrip-logo heeft aangepakt.

Kunnen jullie ook zo slecht tegen VR? Laat je horen in de comments onder Gamekings Extra: Koos kots misselijk en shirts als behang!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch