Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play Doom VFR

07/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Virtual Realty moet in 2018 stappen gaan maken. De techniek deed een aantal jaar geleden zijn intreden en inmiddels zijn er verschillende commerciële VR-headsets te koop. De PSVR is de best verkopende Virtual Reality headset, maar ook verreweg de goedkoopste. Bovendien voldoet de PSVR in technisch opzicht onvoldoende om een bevredigende VR-ervaring te leveren. Jelle en Koos kunnen de PSVR wel waarderen. Het duo gaat in deze Let’s Play aan de slag met Doom VFR. Doom is terug van weggeweest en nu ook ook te spelen op de PSVR. Benieuwd naar hoe de heren het er van af maken? Check dan nu deze Let’s Play Doom VFR!

Is Doom VFR een sterke titel voor de PSVR?

VR is inmiddels al langere tijd gaande, maar van een massale adoptie is het nog altijd niet gekomen. De concurrentie is groot: zo heeft Facebook de Oculus, Valve en HTC de HTC Vive, Sony de PlayStation VR en zijn er ook andere VR-headsets op de markt. Iedereen is het erover eens dat gaming een prima podium is voor Virtual Reality om zich te ontwikkelen tot een solide en volwassen techniek. Tot nu toe wordt er echter geklaagd over te oppervlakkige ervaringen, matige graphics en onuitgewerkte concepten. Zonde, want de wondere wereld van VR is absoluut de moeite waard. In deze Let’s Play duiken de Gamekings in Doom VFR. De titel van ontwikkelaar id Software krijgt een hoop lovende kritiek vanuit de media. Doom VFR lijkt dan ook een solide product, al dient het oordeel van Jelle en Koos natuurlijk zwaar op het algemene oordeel.

Hebben jullie een PSVR in huis? Zo ja, gaan jullie deze titel checken? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Doom VFR op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch