Menu Premium
Loading...

Boris over het uitstellen van de Xbox One

14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zullen er ontzettend veel mensen teleurgesteld zijn op het moment, want zoals al op Gamekings.tv te zien is, is de Xbox One officieel uitgesteld. Niet overal ter wereld, maar wij in Nederland kunnen niet dit jaar nog met de next-gen console aan de gang. Verbazing alom en ook Boris heeft hier genoeg over te zeggen. Ga snel kijken wat hij te melden heeft in Gamekings Extra: Boris over het uitstellen van de Xbox One.

Dit jaar zou hét jaar van de next-gen consoles worden en praktisch alle gamers zouden de kerst van hun leven krijgen. Iedereen die te maken zou krijgen met een gulle Kerstman zag de Xbox One of PlayStation 4 al onder de kerstboom liggen. Voor een groot deel van deze dromers is het dan ook een harde klap dat dit niet gaat gebeuren. Iedereen die van plan was de winter door te komen met een Xbox One én daarnaast in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen of Rusland woont, heeft pech. Ook de Zweden én wij Nederlanders zijn de pineut. Ja, vaak ontsnappen wij aan het lot, toch dit keer dus niet.

We kunnen vloeken en tieren, maar helpen doet het niet. Natuurlijk doet Microsoft dit niet om ons te pesten, want ook voor hen is het ontzettend kut. Kijkend naar de pre-ordercijfers hebben ze een dikke inhaalslag te maken en nu zou het zomaar kunnen zijn dat gamers worden verleid om naar de concurrent over te stappen. Deze week werd al duidelijk dat het pre-orderen van een PlayStation 4 ook niet hoeft te betekenen dat je bij de releasedatum gelijk aan de slag kunt met de console. Zijn we dan écht de lul en hebben we in Nederland helemaal geen next-gen consoles in 2013? Er kan gezegd worden dat het objectief klote zou zijn. Misschien was het dan allemaal een droom te mooi om waar te zijn en hadden we het eigenlijk al aan moeten zien komen.

Als er iemand is die er een mening over heeft, is het onze Boris wel. Hij moet dan ook even zijn frustratie uiten in Gamekings Extra: Boris over het uitstellen van de Xbox One.

Boris over het uitstellen van de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch