Menu Premium
Loading...

Game of the Week: Nioh 2

06/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een vers editie van Game of the Week. Benieuwd als jullie zijn welke game dat is geworden, hebben jullie geheid al naar de kop gekeken. En dan weet je dat het Nioh 2 betreft. Koos gaat samen met Skate een half uurtje babbelen over hun verwachtingen van deze game. En dan eigenlijk vooral Skate natuurlijk, want deze man had bijna Nioh op zijn rug laten tatoeëren.

Nioh 2 gaat zeker in een top 10 2020 terecht komen

Nioh 2 is de opvolger van de originele Nioh. Zoals jullie al weten van de originele Nioh is dat het een actie rollenspel en Nioh 2 sluit daar heel goed op aan. In deze game speel je in het Japan van het jaar 1555. Je bent beland in een eeuwig durende oorlog en speelt met een personage dat je zelf kunt maken. Spelers worden tijdens het spelen uitgerust met een shitload aan vette wapens zoals de Odachi en Kusarigama. Naarmate je verder komt in de game unlock je steeds meer vaardigheden die je later weer kunt gebruiken.  Als je bijvoorbeeld een Yokai weet te verslaan, dan is er een mogelijkheid om zelf in een Yokai te veranderen en al zijn vaardigheden te krijgen. Je kunt op 13 maart los met Nioh 2.

Skate zijn favoriet dit voorjaar

Skate kijkt al sinds het einde van de eerste Nioh uit naar het vervolg. Hij krijgt er bijkans slapeloze nachten van. Nachten waarin hij droomt over Yokai’s en ze het liefst helemaal door midden hakt met zijn zwaard. Een game waar Skate ook over te spreken is, is Sekiro. Leuk om na te gaan welke game uiteindelijk toch de voorkeur voor Skate heeft. Gaat die voor Nioh of ligt zijn gevoel net iets meer bij Sekiro. Jullie gaan het allemaal zien in deze aflevering van Game Of The Week met Skate en Koos.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch