Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077 Gamescom 2019 Preview: “Niets komt in de buurt”

25/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cyberpunk 2077! Ook tijdens de Gamescom was er natuurlijk weer genoeg aandacht voor de game van CD Projekt Red. Koos en Boris hebben na aanleiding van wat ze tijdens de Duitse gamebeurs gezien hebben weer genoeg info voor een preview.

Zoveel Cyberpunk 2077!

Voor de mensen die er inmiddels wel een beetje klaar mee zijn (als die al bestaan): het is voorlopig nog niet voorbij. Tot 16 april 2020 zal de game het nieuws blijven domineren. Dat is namelijk het moment dat de game speelbaar zal zijn op PC, Playstation 4, Xbox One en Google Stadia. Ook daarna zal het nieuws echter niet doodbloeden. Dit komt natuurlijk mede vanwege de reputatie van CD Projekt Red, maar ook door hoe de game eruit ziet en wat het allemaal belooft te bieden. De game zou, net zoals The Witcher 3 dat ook deed, wel eens een grote stap kunnen zijn in de ontwikkeling van games.

Multiplayer?

Dat is een vraag waar voorlopig nog niet met 100% zekerheid op geantwoord kan worden. De game zal releasen als een singleplayer-game. Zoveel is in ieder geval wel zeker. Maar of er naderhand nog multiplayer zal worden toegevoegd hangt af van het onderzoek dat CD Projekt Red (of R&D zoals hun het zelf noemen) momenteel aan het doen is. Er is in ieder geval een ding wat de developer niet wil. Het mag niet ten koste gaat van de singleplayer-experience die de game voornamelijk zal worden. Wil je weten wat Boris en Koos denken over dit en al het andere dat Cyberpunk 2077 te bieden heeft? Check dan het item!

Ben jij inmiddels klaar met de hype rondom de game of kan je er geen genoeg van krijgen? Denk jij dat de game inderdaad zo baanbrekend gaat zijn als dat menigeen denkt dat het gaat zijn? Of heb jij het gevoel dat dit allemaal wel mee zal vallen? Laat het weten in de comments en laat zien hoe hype (of niet hype) je bent voor deze game!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch