Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: de roadmap voor maart, april & beyond!

01/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Premium Asia Roadtrip zit er al weer op. De katers zijn verdreven, de jetlags verslapen en de smaak van stinky tofu is al bijna verdwenen. Maar vrees niet er komen nog veel meer vette items aan! Daarom zijn Jelle, Koos en JJ achter de desk gesprongen om alle plannen uit de doeken te doen! Ook luisteren we graag naar jullie natuurlijk! Naar aanleiding van een Woensdag gehaktdag hebben jullie gestemd over wat voor themaweek jullie graag zouden willen. De Nintendo en de PC week liepen nek aan nek. Dus winnen jullie allemaal en doen we gewoon allebei. De Nintendo week is eerst aan de beurt, met in ieder geval een tripje van Knutsel Koning Kevin met Nintendo Labo!

Nieuwe trips! Verse Mini Docu’s! Frisse Discussies!

De E3 staat al bijna voor de deur! Dat belooft weer een epische trip te worden natuurlijk. Laat vooral weten wat jullie willen zien van onze mannen in L.A.! Wil je previews van alle vette games, meer journalistieke backdoor items of ouderwets de deur uit en de vibe checken in de stad der engelen? Drop je mening in de comments!

Ook zijn we al begonnen met een serie items over de Game Historie. Eerst waren de Arcade hallen aan de beurt. Wie anders dan Steven kan jullie meenemen langs de neonverlichte kwartjessnoepers? Er staan al drie items online over de racers, light gun games en fighters van vroeger. Volgende week spreekt de game historicus zelf over over zijn droom project: een eigen arcadehal.

Check het item voor nog veel meer vette premium content die er aan zit te komen. Koos en Jelle gaan bijvoorbeeld aan de performance enhancing drugs en schroeven elektroden op hun hoofd in de hoop betere gamers te worden en Skate krijgt een eigen serie. Te veel om op te noemen! Maar heb je zelf nog voorstellen, suggesties, ideeën, liefde en constructief commentaar? mik het in JJ’s digitale ideeën doos: redactie@gamekings.tv.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch