Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over uitstel Starfield 2023 & bizarre mail Playstation-baas Jim Ryan

17/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdagochtend begint goed met een nieuwe aflevering van de Peepshow. De eerste van deze week, want er komt op een later moment nog een Peepshow Special. Zoals gewoonlijk kan je gaan genieten van een hoop zakelijk nieuws dat Boris & JJ de afgelopen week wist te intrigeren. Zo is de release datum van Starfield uitgesteld en hebben ze bij Playstation een nogal verhitte discussies over dieren en abortus. Begin de ochtend goed, pak een kop koffie erbij en geniet van de nieuwe aflevering van de Peepshow met Boris & JJ.

Bethesda stelt Starfield uit naar 2023

Starfield, een game van Bethesda waar iedereen hier op de Gamekings redactie flink naar uit zit te kijken, is de afgelopen week uitgesteld tot 2023. De game zou oorspronkelijk dit jaar in november uitkomen. Bethesda heeft via Twitter laten weten dat niet alleen Starfield, maar ook Redfall uitgesteld is. De Xbox & Bethesda Games Showcase livestream op 12 juni gaat ons vast meer laten zien van Starfield en Redfall. Maar wat is de reden van het uitstel en komt Xbox hiermee in de problemen.

Problemen op de werkvloer bij Netflix & Playstation

De twee heren hebben het ook over problemen op de werkvloer. Iets wat we de laatste tijd veelvuldig voorbij zien komen. Netflix & Playstation maken dit momenteel bijvoorbeeld mee. Netflix krijgt wekelijks nieuwe films & series waar aan gewerkt moet worden, waarvan sommige projecten als ‘schadelijk’ kunnen worden beschouwen. Ze hebben daarom een boodschap aan hun werknemers meegegeven: ‘Als je onze content niet leuk vind, dan mag je vertrekken’. Is dat de juiste aanpak? Of kan er toch anders gehandeld worden? In ieder geval moet je dan niet katten benoemen. Want dat heeft Jim Ryan, de CEO van Playstation gedaan. Hij heeft een mail geschreven met meerdere alinea’s over katten en een zin over abortus. Waarom werden de medewerkers boos? Dat krijg je te horen in de nieuwe aflevering van de Peepshow met Boris & JJ. Snel kijken dus!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch