Menu Premium
Loading...

Gaan Starfield en Spider-Man 2 heads on in september 2023?

09/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op woensdag richtte de baas van Bethesda Game Studios, Todd Howard, zich tot de wereld en vertelde de kijkers dat zijn game, Starfield, op 6 september van dit jaar in de winkels komt te liggen. Een mooi bericht voor veel gamers, maar wel een met een donker randje. De release van de langverwachte RPG stond eerst namelijk voor de eerste helft van 2023 gepland. En die dat halen ze dus niet. Wat betekent dat het spel opnieuw is uitgesteld. Dit keer met een half jaar. Maar goed, laten we geen party pooper zijn, september is ook een prima datum. Er komen tot die tijd toch nog meer dan genoeg andere toffe spellen uit.

De releasedatum van Starfield is bekend: 6 september 2023

De vraag die dan meteen opkomt, is welke game(s) PlayStation daar tegenover gaat zetten? Het najaar is immers traditioneel hét moment om uit te pakken met een aantal sterke, exclusieve first party games. Goede exclusieve games betekent mogelijk dat iemand sneller een console koopt of, in het geval van Xbox, een abonnement op Game Pass neemt. Welke titels hebben de partijen dus op hun schema staan? JJ dook in de materie en zag dat er vooral nog veel onduidelijk is. De periode rond juni lijkt daarmee een zeer belangrijke voor de twee te gaan worden.

Wat gaat de najaars-lineup van PlayStation en Xbox zijn?

We zetten in deze video alle, bij ons bekende, first party games op een rij waarvan het bestaan door de makers zelf is bevestigd en waarvan je enigszins kunt vermoeden dat ze nog dit jaar kan uitkomen. Welke games zijn dat naast Starfield en Spider-Man 2? Hoe groot is de kans dat ze ook daadwerkelijk uitkomen? En wanneer gaan de beide partijen deze titels dan aankondigen? Van Xbox weten we die datum sinds woensdag, en dat is zondag 11 juni. Maar wanneer komt PlayStation naar buiten met meer nieuws? Het antwoord ga je zien en horen in de video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch