Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gaan buitenlandse perstrips ooit nog terugkomen, of wordt alles online?

07/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn in de twintig jaar dat we nu Gamekings maken, ontelbare malen op perstrip geweest. Werkelijk naar alle uithoeken van de wereld. Sommige duurden een week, andere een dag, sommige waren extreem luxe, andere flink budget. Maar al voor de pandemie en de lockdowns ging die frequentie flink omlaag. De lockdowns en gesloten grenzen brachten het aantal in 2021 naar nul. Wat is de oorzaak van deze neergang? Behalve dan de pandemie. Want al voor de lockdowns daalde het aantal trips. En hoe gaat de toekomst er uit zien? Gaan we binnenkort weer naar Schiphol voor een op en neertje naar studio X? Of zijn de nieuwe alternatieven gewoon beter en goedkoper. Boris, JJ & Skate gaan met elkaar in discussie.

We hebben alle uithoeken van de wereld bezocht

De drie heren zijn samen goed voor honderden perstrips. Er waren periodes dat ze vaker op vliegvelden bivakkeerden dan op de redactie. Dat ze meer in hotels sliepen dan in hun eigen bed. Dat ze meer buitenshuis aten dan aan de eigen eettafel. En dus zal dit item ook bol staan van de nostalgie en hilarische verhalen over de mooiste, duurste, beste en meest kutte trips dat het trio in al die jaren heeft meegemaakt. Een traan en lach dus en dat levert 110% echte Premium content op. Zeker als we er nostalgisch beeld bij plaatsen. Ga er dus maar even lekker klaar voor zitten.

Leverden perstrips de laatste jaren nog wel vette content op?

Het item is niet alleen fun en schaterlachen. Want hoe zien de drie heren de toekomst. Pers-events zijn nu allemaal online. Kosten een fractie van de trips naar buitenland en ze werken meer dan goed. Waarom dan weer terug naar de oude tijd? Of missen de publishers toch iets aan al dat online gespeel? Hebben we al geluiden opgevangen dat trips terug komen en zo ja, gaan wij er dan nog op in. Want content is koning bij ons. En leverde de trips de laatste jaren nog wel echt unieke en wrede content op. Of moeten we gewoon zelf gaan reizen? Je ziet en hoort het in deze video over de teloorgang van de perstrip.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch