Menu Premium
Loading...

De OnePlus Lapland Trip – Part 2: Paniek & Husky’s

24/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bammm tijd voor het tweede en alweer laatste deel van de OnePlus trip in Lapland Finland. Waar we in het eerste deel de sauna indoken, een ijsbad namen en gingen skieen staat er ook dit keer weer een druk en gevuld programma voor de boeg.

First things first. Laten we blijven waar we zijn gebleven en dat is midden op de straffe piste waarin Koos zo goed als voor het eerst op de latten staat. Jelle heeft een flinke reis uitgestippeld bovenop de berg maar die komt tot een brute stilstand wanneer de paniek toeslaat. Rode piste, steile afgrond en een onervaren skieer, need we say more?

OnePlus Apres Ski & Gamekings tradities

Wat doe je nu na een lange dage skieen? Apres Skieen natuurlijk! OnePlus had bovenop de berg een gezellig hutje afgehuurd waar we een rendier konden gaan eten maar vooral heel veel biertjes konden klappen. De avond stopte echter niet na het apres ski feestje. Nee zeker niet. Na goed nieuwerwets Gamekings gebruik doken we de Finse karaokebar in om die monotone Finnen eens te laten ziet hoe het moet.

Husky Safari

Met een aardige kater in de kop worden we de volgende ochtend alweer vroeg verwacht bij het ontbijt want ook deze dag staan we absoluut niet stil. Naast de Snowbot Battle gaan we namelijk ook nog een mooie tour maken. Niet zomaar een tour natuurlijk, dit gaat er eentje worden met husky hondjes. Te cute voor woorden voor deze gasten.

En daarmee zijn we alweer aan het eind gekomen van een ongelofelijk brute en eigenlijk voor ons veel te korte trip in Finland. Helaas ging niet alles volgens de planning, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken en we hopen dan ook dat jullie net als wij genoten hebben van deze items!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch