Menu Premium
Loading...

Total War gaat Free-to-play in: Total War Arena

08/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huh? Een nieuwe Total War game? Hij stond bij niemand hier op zijn radar, maar opeens verscheen daar een open beta voor Total War Arena! Download de game gratis en voor niets! Kan deze free-to-play game zich meten aan de uitgebreide RTS ervaring die we gewend zijn van de Total War serie? Of is dit een free to play editie, die gemaakt is om microtransacties binnen te harken? De meest ervaren Total War gamer van de Gamekings redactie, Skate, zit klaar om aan Kevin te laten zien of Total War Arena zijn mannetje staat. Check het nu in Total War gaat Free-to-play in: Total War Arena!

Kan Total War Arena zich meten aan zijn voorgangers?

Total War Arena is een free-to-play, team-based strategy game. Je speelt met drie units, van driehonderd krijgers en strijd tegen de AI op drie verschillende maps. Wellicht volgt er nog een modus waarin je 10 tegen 10 spelers kan spelen, met echt mensen. Je kan kiezen uit drie volken: De Grieken, de Romeinen en de Barbaren. Alle volken hebben hun eigen commanders en hun eigen units. Ook is er een uitgebreide tech tree om je commanders mee te levelen. Uiteraard kan je ook weer nieuwe units vrij spelen.

Total War meester Skate heeft vorige maand zijn licht nog laten schijnen over de expansion van Total War: Warhammer 2 – Rise of the Tomb Kings. Dus is hij de uitgewezen Gameking om deze gratis versie van Total War op waarde te testen. De game is natuurlijk “gratis”, alles is vrij te spelen door hard te grinden of je kan je zuur verdiende knaken uitgeven. Hoe deze balans uitvalt moeten we nog afwachten. Hebben jullie zin in deze ietwat uitgeklede Total War versie? Of wacht je liever op de echte Creative Assembly titel, Total War Saga: Thrones of Britannia? Dat is tenslotte nog maar zes weekjes wachten. Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch