Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer 2 – Rise of The Tomb Kings Review

03/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De allereerste dlc van Total War Warhammer 2 is er al weer! De uitgebreide mogelijkheden in deze dlc hebben de mannen slapeloze nachten bezorgd. Skate en Kevin zijn weer fanatiek met deze franchise aan de gang gegaan en zitten samen klaar om hem te bespreken. Wil je weten wat zij ervan vinden? Check dan nu de Total War: Warhammer 2 – Rise of The Tomb Kings Review.

Wat voegt deze dlc nou toe aan de game? Onder meer een nieuw ras! Het nieuwe ras, dat gebaseerd is op het oude Egypte, staat ook wel bekend als the Tomb Kings. Ze zijn door een ritueel  vervloekt geraakt en moeten op zoek gaan naar the Books of Nagash. Hierdoor kunnen zij de vloek verbreken en weer genieten van hun welverdiende rust.

Slapeloze Nachten!

Zorgt de nieuwe dlc voor meer diepgang of is het meer een nieuwe visuele uitbreiding? De fantasiewereld zit namelijk al vol met verschillende rassen die allemaal hun eigen lore, motivaties en unieke twists hebben. Want door de jaren heen zijn zijn er genoeg facties bedacht om in het Total War universum te proppen, zoals the Lizardmen, High Elves, Dark Elves en the Skaven. De game centreerde zich vooral om the Great Vortex in Ulthuan. Dat was duidelijk te merken in de campaign van de game. Het is dan ook goed dat ze er nu weer een nieuwe verfrissende draai aan hebben gegeven. Total War: Warhammer 2 – Rise of The Tomb Kings kwam wereldwijd uit op 23 januari 2018 voor de PC.

Wat is jullie mening over de nieuwe dlc? Heb je de game al gespeeld? Vind je het een herhaling? Overtuigen de nieuwe lords en omgevingen je? Laat je horen in de comments onder Total War: Warhammer 2 – Rise of The Tomb Kings Review!

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch