Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Fortnite steelt het Impostors concept van Among Us

19/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal staat weer voor jullie klaar. Daan vertelt jullie over al het nieuws van de afgelopen week. Gister was er een presentatie van The Pokémon Company er werden veel nieuwe details bekend gemaakt over Pokémon Legends Arceus en Pokémon Unite die in september naar IOS & Android komen. Verder kwam er naar buiten dat er een reboot komt van Pokémon Diamond & Pearl. Buiten Pokémon is er nog veel meer te vertellen zoals dat Call Of Duty Vanguard vanavond wordt aangekondigd.

Fortnite’s nieuwe Impostors mode lijkt op Among Us

Zoals vaker de afgelopen weken is er niet altijd goed nieuws. Fortnite heeft een nieuwe mode, namelijk Impostors. De nieuwe mode lijkt erg veel op dat van Among Us, dezelfde spel principes zijn eigenlijk direct overgenomen. Zelfs de terminologie ‘Impostors’ was overgenomen. Het was natuurlijk ook geen geheel nieuw concept. Among Us ontwikkelaars keken enigszins op van de aankondiging, ze hadden graag samengewerkt met Epic. Helaas bleek dat niet zo te zijn.

Vanavond is de officiële aankondiging van Call Of Duty Vanguard

Verder is er ook nog goed nieuws, namelijk er komt een nieuwe Call Of Duty. We hadden het er begin deze week al over want er was een teaser verschenen. Er is bekend in welke tijdsperiode deze game zich zal gaan afspelen, we gaan weer terug naar de Tweede Wereld Oorlog. Waarschijnlijk kunnen we tijdens het evenement de eerste gameplay zien. Of we de campagne, multiplayer of beide modes krijgen is echter niet bekend. Wel weten we dat er in deze nieuwe versie van Call Of Duty geen enkele poging gedaan gaat worden om symbolen te censureren. Daarnaast is er ook nog nieuws over Cyberpunk 2077, Outriders en weer iets over The Elder Scrolls 5 Skyrim. Daan heeft weer een hoop aan jullie te vertellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch