Menu Premium

Call of Duty: Vanguard wordt donderdag officeel aangekondigd

Mitchel Hoes 17/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hadden het aan het begin van de week nog over de geruchten rond Call of Duty: Vanguard. Dat er iets aan zat te komen. Dat klopte dus. Want slechts enkele uren nadat de PlayStation Store had gelekt dat de game officieel zou worden uitgebracht, gaf Activision de eerste officiële trailer vrij. Het betreft een teaser trailer en bevat geen gameplay van Vanguard. De video introduceert ons wel met de setting en personages die in de game zullen zitten. En dat is ook interessant.

Meerdere hoofdrolspelers in de campaign

In de eerste trailer voor Call of Duty: Vanguard wordt officieel bevestigd dat de serie opnieuw terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. Iets wat we eigenlijk al wisten. In de video zijn er verschillende slagvelden uit die tijd te zien. Bij elke slagveld zijn de gezichtscontouren zichtbaar van verschillende personages. Dit lijkt te suggereren dat we de mogelijkheid krijgen om met meer dan één hoofdpersonage te spelen. Co-op mode misschien? De trailer komt aan het einde met de woorden “See Them Rise”. Daarna is het eerste officiële logo te zien. Meer is er niet. Nog niet.

Onthulling van Call of Duty: Vanguard in Verdansk

Het andere opvallende aspect aan de teaser-trailer is dat de gelekte gegevens juist blijken te zijn. De volledige aankondiging vindt inderdaad plaats in Call of Duty: Warzone. Het gaat gebeuren op donderdag 19 augustus om 10:30 uur. “Join the Battle of Verdansk and experience the worldwide reveal of Call of Duty: Vanguard”, meldt Activision over de aanstaande onthulling van de game.

Waarschijnlijk kunnen we tijdens het evenement van donderdag de eerste gameplay zien. Of we de campagne, multiplayer of beide modes krijgen, is echter niet bekend. Wel weten we dat er in deze nieuwe versie van Call Of Duty geen enkele poging gedaan gaat worden om symbolen te censureren. Iets wat in de Call of Duty World War 2 wel zo was. Elke verwijzing naar de Tweede Wereldoorlog is dus realistisch en gaat gewoon zichtbaar zijn. We zijn benieuwd wat Sledgehammer voor ons in elkaar gezet heeft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch