Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Forspoken Premium Review: Een nieuwe topper voor de PS5?

24/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forspoken is een action RPG die gemaakt is door Luminous Productions en uitgegeven door Square Enix. De game ligt vanaf 24 januari in de winkels en is voorlopig alleen beschikbaar voor PS5 en de PC. Wat het feitelijk een exclusieve game maakt voor de console van Sony. De demo van het spel kreeg een aantal maanden terug nu niet bepaald goede kritieken. Ook niet bij ons. Is er in de tussentijd nog veel aan het spel veranderd waardoor Jasper en Koos happy worden? Of gaf de demo gewoon geen goed beeld van de complete game? De beide heren gaan in deze video de discussie met elkaar aan. Wat vonden zij van het spel? Je krijgt het antwoord in de Forspoken Premium review.

Forspoken review: Is dit een typische Square game?

Forspoken draait om Frey Holland. De dame wordt op mysterieuze wijze vanuit New York City naar het land Athia gezapt. Er is op onverklaarbaar wijze een magische armband om haar arm gewikkeld en waardoor ze het vermogen bezit om krachtige spreuken uit te spreken en magie te gebruiken om het weirde landschap van Athia te doorkruisen. Want echt pluis is het er niet. Frey komt er achter dat het prachtige land ooit floreerde onder het bewind van welwillende koningen, genaamd de Tantas. Een verwoestende plaag heeft aan al het fraais een einde gemaakt. Het transformeerde dieren in beesten, mannen in monsters en bloeiende landschappen in gevaarlijke rijken.

Kan Athia van de ondergang gered worden?

Je voelt hem nu al aankomen. Frey gaat, met frisse tegenzin, de laatst overgebleven inwoners van Athia helpen. Frey’s reis door het verraderlijke land gaat haar diep in het hart van het kwaad sturen, waar ze talloze monsterlijke wezens moet bestrijden en geheimen moet ontrafelen waarom de wereld zo naar der klote is. Klinkt goed? Maar is het ook goed? Het antwoord krijg je in de Forspoken Premium review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch