Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update

23/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, het komst steeds dichterbij. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het tijd voor Firstlook Festival! Er komt hierdoor natuurlijk ook elke dag een klein beetje informatie vrij over de attracties, games en stands die jou gaan verblijden deze drie dagen.

JJ heeft een flinke update voor jullie voorbereid. Het enthousiasme druipt dan ook van je scherm, want onze JJ is niet te stoppen deze keer. Hij smijt met titels en uitgevers die bij Firstlook Festival aanwezig gaan zijn. Naast alle grote uitgevers en ontwikkelaars zijn er natuurlijk ook indies te vinden op Firstlook Festival. Skate ondervraagt JJ over de vette titels die we dit jaar gaan zien in Utrecht.

Wij staan net als jullie popelen om 9, 10 en 11 oktober los te gaan in de Jaarbeurs te Utrecht. Hou nauwlettend onze social media-kanalen in de gaten, want er komt nog veel en veel meer naar buiten over Firstlook Festival in de komende dagen en weken. Ben jij benieuwd wat we allemaal voor je in petto hebben? Check dan eerst de Firstlook Festival Update.

Firstlook Festival Update

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch