Menu Premium
Loading...

Fire Emblem Engage Review: Kopen, budgetbak of slopen?

27/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de laatste tijd wat rustig rondom de Switch. Niet dat de console niet goed verkoopt. Hij vliegt nog steeds lekker vlot de deur uit. Maar echte grote games blijven de laatste tijd een beetje uit. Met Fire Emblem Engage komt aan die kortstondige droogte een einde. De franchise is zeker niet voor iedereen geschikt, maar heeft wel een groot aantal hardcore liefhebbers. Kevin is er daar een van. En dus legde JJ contact met de man uit Gelderland en liet hem de review doen. Want dat is de enige manier om deze game op waarde te kunnen inschatten. Click dus snel op de Play button en check Kevin’s verhaal in de Fire Emblem Engage review.

Fire Emblem Engage brengt een mix van strategie en role-playing

De Fire Emblem franchsise biedt een mix van strategie en role-playing. De games worden geproduceerd door Intelligent Systems. Zij zijn ook de makers van Nintendo Wars, Famicom Wars en Advance Wars en dus voor veel Gamekings presentatoren ware helden.  De Japanse Fire Emblem games zijn de eerste in hun genre die aan hun spellen een sterke westerse vibe hebben geven. Het draait vaak om middeleeuwse verhalen. Kevin is er altijd al een fan van geweest. Is hij dat na het spelen van het nieuwe deel nog steeds? Je ziet en hoort het in deze video.

Wordt dit de zoveelste positieve review voor deze befaamde franchise?

Wat is het verhaal van dit nieuwste deel uit de reeks? We citeren Nintendo zelf: ‘Elke 1000 jaar verlenen legendarische helden genaamd Emblems geweldige krachten aan degene die de 12 Emblem Rings bezit. Nu het ritueel nadert, ontwaakt Alear – de Divine Dragon van de voorspellingen – om de ringen te verzamelen en voor vrede in het land te zorgen. Maar ook Sombron, de Fell Dragon, is ontwaakt. Deze aartsvijand van de Divine Dragon aast op de ringen voor zijn eigen snode plannen. Alleen Alear, de Divine Dragon, en zijn getrouwen staan tussen Sombron en totale vernietiging.’ Ga er maar aan staan…

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch