Menu Premium
Loading...

Fire Emblem: Three Houses – Kopen, budgetbak of slopen?

07/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie vragen, wij draaien! JJ en Emiel, die er druk mee bezig is geweest, bespreken in deze review hun bevindingen. De game van Nintendo was door veel mensen aangeraden voor een review. De serie is al een tijdje actief, maar Fire Emblem: Three Houses is tot nu toe de grootste game van de serie.

Fire Emblem: Three Houses, waar gaat het eigenlijk over?

De game is in Europa nog niet zo heel lang populair, eigenlijk pas sinds er twee van de characters in Super Smash terecht zijn gekomen. De ontwikkelaar van de game ziet dit dan ook als de eerste grote release op een console. Fire Emblem: Three Houses is een turned-base game waarbij je units kiest en ze beweegt zoals jij dat wil. In de game is het gevreesde permadeath aanwezig. Oftewel, als een van je character doodgaat keert deze niet meer terug. Overigens bestaat er wel de mogelijkheid om dit uit te schakelen.

Is Three Houses de meest uitgebreide game van de serie?

Dat de developer, Intelligent Systems, heeft uitgepakt is duidelijk terug te zien. De characters zijn wat beter uitgewerkt, de cut-scenes zien er beter en gedetailleerder uit dan de vorige versies en er zijn gameplay-opties te over. Ook hebben de developers meer tijd gestoken in het verhaal en de binding met bepaalde characters. Al met al is de game aangepast aan het grote publiek wat de developer met deze game wil bereiken. Het lijkt de zoveelste succesgame van Nintendo te zijn. Eén waar je als nooit tevoren heel wat uren zoet mee zal zijn.

Zijn jullie al eens in aanraking gekomen met de Fire Emblem-serie? Gaan jullie Fire Emblem: Three Houses spelen en zo ja wat verwacht je er van? Als je de game al gespeeld hebt, wat waren de positieve en negatieve ervaringen? Stel je vragen en deel je bevindingen met ons in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch