Menu Premium
Loading...

Final Fantasy VII Rebirth Review: Kopen, budgetbak of slopen?

27/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check hier de Premium review van Final Fantasy VII Rebirth met meer info, details en beeld.

Na een tweetal previews is het tijd voor de review van Final Fantasy 7 Rebirth. Voor Koos een spannend moment. Hij beschouwt deze Japanse franchise immers tot zijn top 3 meest geliefde game-series ooit. Daan gaat ook wel goed op deze serie en daarom mochten zijn het spel reviewen. Vinden zij dat Rebirth nog beter is geworden dan het eerste deel van de remake, of viel het eindproduct hen wat tegen? Kopen, budgetbak of slopen dus. Daan en Koos gaan het je vertellen in de Final Fantasy 7 Rebirth review.

Final Fantasy 7 Rebirth: Nieuw meesterwerk Square Enix?

Final Fantasy 7 Remake was een fikse upgrade ten opzichte van de klassieke JPRG die in 1997 op de PlayStation verscheen. Het spel werd bij de launch bestempeld als niet minder dan baanbrekend. Na een aantal spin-offs in de eerste helft van 2000 riepen de fans vele jaren om een remake. Die wens werd tijdens de E3 2015 vervuld. Het lang verwachte nieuws werd nog mooier toen Square Enix bekend maakte dat het niet om één game zou gaan. Het prachtige verhaal van deel VII werd verdeeld over drie games. Rebirth is deel 2.

Tot de strot vol met mini-games

Final Fantasy 7 Rebirth is wederom een enorme game geworden. De campaign is lang en er zijn flink veel mini-games in de titel verwerkt. Vervelen zal een gamer zich dus niet snel. Maar, en dat is een waarheid als een koe, een game kan nog zo groot zijn, als de content niet tof is, kan die enorme omvang zelfs gaan tegenwerken. Is dat Final Fantasy 7 Rebirth ook het geval of is de balans, net als in het eerste deel, wederom subliem? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch