Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Suicide Squad: Kill the Justice League Premium Review

06/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super hero time! We gaan het in deze review namelijk hebben over Suicide Squad: Kill the Justice League. Een open wereld GaaS game die de gemoederen de laatste weken behoorlijk bezig hield. Bij de early access ging de game bijvoorbeeld door een mega bug direct offline, review copies werden laat uitgestuurd en mensen betwijfelden of de originele crew van Rocksteady Studios wel aan dit spel hadden gewerkt. Er is maar één manier om het antwoord op al deze vragen te verkrijgen en dat is door het spel zelf te spelen. Jasper en Koos gingen een aantal dagen met het spel aan de slag en delen in deze video hun ervaringen. Dit is de Suicide Squad: Kill the Justice League Premium Review.

Suicide Squad: Kill the Justice League review: Past de open wereld structuur bij het super hero genre?

Suicide Squad: Kill the Justice League is een open wereld action adventure ontwikkeld door Rocksteady Studios. Het spel is gebaseerd op het DC team Suicide Squad en mag gezien worden als een spin-off van de Batman: Arkham-serie. Het is tevens een vervolg op Batman: Arkham Knight uit 2015. Het verhaal van de game speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Arkham Knight af en volgt vier super villains, te weten Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn en King Shark. Dit team wordt naar Metropolis gestuurd om Brainiac tegen te houden en de leden van de Justice League te vermoorden. Zij werden namelijk moorddadig nadat ze door hem waren gehersenspoeld.

Weg met de Justice League

Koos en Jasper houden beiden van super heroes, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Beiden hadden vooraf echter wel hun twijfels of de GaaS aanpak zou gaan werken bij dit spel. Waarom niet gewoon een gelijksoortig vervolg op Arkham Knight? Dat was immers een meer dan prima game. In deze video ga je zien en horen of het spel hen uiteindelijk heeft weten te bekoren of dat het toch de ellende is geworden waarvoor ze vooraf bang waren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch