Menu Premium
Loading...

Docukings over Midnight Family, The Pharmacist en The Inventor

08/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een nieuwe editie van Docukings voor je klaar staan. JJ heeft dit keer een zestal trailers meegenomen: Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez, Midnight Family, The Pharmacist, The Kingmaker, Cheer en The Inventor. En zoals altijd is de hamvraag: lukt het JJ om Jelle een documentaire aan te smeren. 

Midnight Family: een private ambulance in het vogelvrije Mexico-Stad

Midnight Family volgt de familie Ochoa die brood ziet in de slecht bemande ambulancedienst van Mexico-Stad. Natuurlijk zijn wij hier gewend dat je na een goede avond in het café gewoon 112 kan bellen om binnen vijf minuten je maag leeg te laten pompen. Vergeet dat maar in Mexico-Stad. Daar zijn voor 9 miljoen mensen slechts 45 ambulances beschikbaar. De familie Ochoa springt daar zonder enige training op in.

JJ vertelt eindelijk op welk type vrouwen hij valt

De makers van Last Chance U komen met een nieuwe high school docu. Dit keer over de Navarro College, de meest prestigieuze opleiding binnen de cheerleading wereld. Door studenten tot het uiterste te pushen worden deze vrouwen en mannen klaargestoomd voor de grootste competities binnen de Amerikaanse cheerleading wereld. En JJ vindt dus wat van de ladies…

Imelda Marcos: 90 jaar en totaal wappy

Het is regisseur Lauren Greenfield gelukt om binnen te komen bij de beruchte Marcos familie.  Waar haar man vroeger de dienst uitmaakte in de Filipijnen probeert Imelda Marcos vandaag de dag nog steeds haar goedheid naar voren te laten komen. Door bijvoorbeeld flappen uit te delen aan zieke kinderen. Om zo haar nationalistische parochie door te geven aan de inwoners van Filipijnen. Een van de meest bizarre docu’s van deze maand.

De vrouwelijke Steve Jobs of een echte Thanos

Elizabeth Holmes hoopte met haar bedrijf Theranos door te breken in Silicon Valley. Mert haar bedrijf beweerde ze met een drupje bloed 240 ziektes en kwalen te kunnen onderzoeken. Snel, betrouwbaar en goedkoop. Na een hoge beurs waardering begonnen er echter al snel wat probleempjes aan het licht te komen. Wat deden ze in Theranos en waarom was het gebouw geblindeerd? Spannond.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch