Menu Premium
Loading...

Filmkings over Tenet, Justice League en Scarface

24/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je favoriete film rubriek staat voor je klaar! Jelle en Koos hebben de camera aangeslingerd om het belangrijkste nieuws van deze week met je te bespreken. En gelukkig is er meer dan genoeg om het over te hebben. Zo heeft George Miller de eerste details bevestigd van het nieuwe deel in de Mad Max franchise. Adam Sandler gaat een film samen met Lebron James maken. En er zijn de eerste aankondigingen naar buiten gekomen over een Scarface reboot. Wat natuurlijk een legendarische film is. Ook staan de vetste trailers voor je klaar. Zo hebben we de trailer van Da 5 Bloods, de nieuwe film van Spike Jones. Plus de nieuwe trailer van Tenet. Meer dan genoeg reden om nu op die Play-knop te rammen!

Justice League krijgt eindelijk de langverwachte versie van Zack Snyder

In de geruchtenmolen deed zich een tijd lang het verhaal de rondte over een verloren versie van een grote DC-film. Deze geruchten zijn nu eindelijk bevestigd. Er is een Zack Snyder cut van Justice League. En deze gaat volgend jaar op de streaming dienst HBO Max verschijnen. Het is alleen nog een beetje onduidelijk in welke vorm deze film op de dienst komt te staan. Er zijn bijvoorbeeld berichten dat de film als episodische content uitgebracht gaat worden. Terwijl er ook de optie is dat de film er in zijn geheel op komt te staan. Welke optie zien Koos en Jelle het liefst?

Tenet is het zoveelste mediaproduct dat uitgebracht wordt via Fortnite

De laatste tijd lijkt Fortnite wel de game voor alles dat niks met gaming te maken heeft. Concerten worden al een tijdje gedaan op de servers van de game. Maar sinds deze weeks hoort ook de release van een filmtrailer (Tenet) bij de events die in deze game wereld gehouden worden. De opzet is als een drive in bioscoop met een groot doek en speakers. Voorafgaande aan de trailer wordt een interview gehouden met de cast. Natuurlijk net als bij ons volledig vanuit huis.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch