Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Mandalorian, Baby Yoda en Mad Max

11/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de Oscars gaan we weer door met normaal nieuws. In deze nieuwe Filmkings zit onder andere nieuws over seizoen 2 van The Mandalorian, de nieuwe Marvel film The Eternals en de trailer van de nieuwe Minions film.

Is de spin-off de nieuwe remake?

In deze Filmkings zie je onder andere de nieuwe trailers van Spiral (Saw spin-off) en Jesus Rolls (The Big lebowski spin-off). Dat lijkt een nieuwe trend. De afgelopen jaren zagen we juist de live action remakes gezien van onder andere: The Lion King, The Beauty and the Beast. Of de spin-off de remake hype gaat overtreffen, gaan we de komende tijd zien…

Kurkdroge Mad Max

Het lijkt er op dat de ruzie tussen de studio en de schrijver/regisseur George Miller eindelijk opgelost is. Miller bevestigde een nieuw deel in de reeks al in december. Alles we het goed begrijpen gaat het filmen in oktober al beginnen. Over het verhaal en de cast is nog weinig bekend. Het enige dat we al wel weten, is dat de film wederom in het kurkdroge AustraliĆ« opgenomen wordt. Hopelijk steken ze niet per ongeluk een bos aan…

The Mandalorian seizoen 2

Tijdens de laatste earnings call kondigde Disney-baas Robber Iger aan dat het tweede seizoen van The Mandalorian in oktober naar Disney+ komt. Dus dat wordt weer genieten geblazen wat Baby Yoda meme’s betreft. Ook hintte Iger naar mogelijke spin-off series met andere karakters uit het Star Wars universum. Die moeten na dit seizoen op het scherm verschijnen.

Birds of Prey ruikt toch niet naar vis

Na Suicide Squad zou er eigenlijk een spin-off komen met de Joker van Jared Leto. Dit plan is ondertussen echter geschrapt en daarvoor in de plaats is een Harley Quinn-film gekomen met wederom met Margot Robbie in de hoofdrol. Mensen maakten zich zorgen of dit net als Suicide Squad een complete flop ging worden. Gelukkig valt dit mee. Op Rotten Tomatoes heeft deze film een Certified Fresh gekregen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch