Menu Premium
Loading...

Filmkings over Superman, Ridley Scott’s Alien en Wolfman

05/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie favoriete film duo zit er weer klaar voor in de studio. Met zoals altijd het heetste filmnieuws van de afgelopen week gevolgd door een aantal trailers. Deze week hebben we nieuws over de nieuwe film van Ryan Gosling. De man heeft daarvoor zelf de pitch gedaan bij Universal. Ook heeft Ridley Scott weer gesproken over zijn Alien-serie. Zou die weer bezig zijn met iets nieuws? Qua trailers lijkt het duidelijk komkommertijd in de filmindustrie want al echt veel clips zijn er niet uit gekomen. Dat weerhoudt het duo er natuurlijk niet van om er een aantal aan je te presenteren. Ram dus maar weer snel op die Play knop!

Ridley Scott wil verder met Alien

Het mag geen geheim zijn dat de mannen van Filmkings fans zijn van de Alien reeks. Terwijl de laatste film voor veel fans het net niet was, blijft Ridley Scott onverminderd enthousiast voor de reeks. Daarom maakte hij onlangs duidelijk dat hij een nieuw deel in de serie zeker nog wel ziet zitten. Hebben Jelle en Koos hetzelfde gevoel of zijn ze klaar met de films rond het  slijmerige monster. Dat antwoord zie je natuurlijk in deze Filmkings.

Komt er nu wel of niet een nieuwe Superman van J.J Abrahams?

Afgelopen tijd hebben we al vaker berichten besproken over de mogelijke verfilmingen van de DC superhelden. Misschien is er nu dan toch wat licht aan het einde van de tunnel te zien nu er sterke geruchten gaan dat J.J. Abrams leiding gaat geven aan een het produceren van nieuw deel in de Superman saga. J.J. Abrams heeft een deal met Warner Bros voor een aantal projecten dus hij moet wat maken. Bovendien is hij eerder al bezig geweest met een script voor de superheld der superhelden. Een filmindustrie insider wist nu te melden dat Abrams toch echt bezig is met een film. Waarin Henry Cavil toch weer de rol van Superman gaat vertolken. Hier mee zou het gerucht dat hij alleen maar in cameo vorm het blauw rode pak aan trekt ontkracht. Maar je weet hoe dat gaat met geruchten. Het kan allemaal fake blijken te zijn. Hollywood is immers de koning van de fake…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch