Menu Premium
Loading...

Filmkings over Alien Covenant & The House

24/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam Babahaaam Filmkings! Koos en David hebben allebei de film Alien Covenant gezien, maar eerst natuurlijk het nieuws.

Tom Hardy de nieuwe Venom

We beginnen met een tweet die Sony had geplaatst waarin te zien was dat Tom Hardy Eddie Brock in Venom gaat spelen. Verder komt Resident Evil met nog eens 6 films aanzetten. Koos zit hier totaal niet op te wachten terwijl David zich laat verrassen. Door naar het tv-nieuws, want er is bekendgemaakt dat Judge Dredd met een tv-serie gaat komen met Karl Urban in de hoofdrol.

Star Wars: The Old Republic

Ook hebben Star Wars fans een petitie opgezet omdat ze een Old Republic Serie willen. Koos als mega Star Wars fan ziet dit persoonlijk niet zitten. Een Star Wars serie flop, dat kan gewoon niet, vindt hij. Verder is er de trailer van de zomer comedy The House verschenen. David en Koos hebben super veel zin in deze film, er zitten goede acteurs in en de trailer was al grappig dus dit belooft veel goeds.

Alien Covenant

Dan is het eindelijk tijd voor de film die onze Filmkings hebben gezien namelijk Alien Covenant. Het valt David en Koos vooral op dat bij elke Alien film waarbij mensen de ruimte in geschoten worden, de mensen nooit equipped zijn om de ruimte ingeschoten te worden. Koos en David keken verder vooral de film om antwoorden te krijgen. Daarnaast bespreken de heren de films die deze week uitkomen, en sluiten ze af met een filmtip van Flip.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch