Menu Premium
Loading...

Filmkings over Star Wars, West World en Studio Ghibli

02/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben we een speciale Filmkings klaar staan want niemand minder dan Emiel is aangeschoven. Een rookie als het om Filmkings gaat. Maar verandering van spijs doet eten. Deze week hebben Jelle en Emiel het over de nieuwste releases op Netflix en natuurlijk praten ze over het nieuws over het Star Wars project Luminous. Genoeg materie om een goede drie kwartier mee te vullen…

Star Wars the High Republic opent nieuwe mogelijkheden

Disney heeft afgelopen week project Luminous onthuld. Het betreft de High Republic era. En dat was een periode van tweehonderd jaar voor de films. Hiermee wil Disney de schrijvers een leeg canvas geven om zo een nieuw tijdperk in het universum in te luiden. Er zijn nu dus een aantal young adult en kinderboeken aangekondigd. Ook komen er verschillende commicbook series. De eerste boeken zouden al tijdens de Star Wars Celebration Anaheim in Augustus uit komen. Wat vinden Jelle en Emiel hiervan?

Maart heeft een Netflix staart

Nadat vorige maand de eerste lading Studio Ghibli films online kwam, is het in maart tijd voor het restant. Klassiekers als Spirited Away en Princess Mononoke staan vanaf 1 maart op Netflix. Maar ook de Matrix sequals vinden op die datum een tweede huis op de streaming dienst. Misschien wel de vreemde eend in de bijt is Spider-Man: Far From Home. Deze komt naar Netflix terwijl we die juist op Disney+ hadden verwacht. En vier dagen later staat ook het derde seizoen van Castlevania eindelijk online. Als hekkensluiter is daar het lang verwachte derde seizoen van Ozark nog. Deze staat vanaf 27 maart klaar voor je om te bingen.

Mission Impossible 7: Tom Cruise is geen partij voor Corona

Het filmen voor de nieuwste Mission Impossible film zou een deze weken beginnen in Italië. Maar helaas begint het Corona virus ook in de entertainment industrie roet in het eten te gooien. Door de aanblijvende uitbraken in de wereld begint het te riskant te worden voor bedrijven om hun plannen uit te voeren. Eerst met de grote game evenementen. En nu dus ook in de filmindustrie. Wat dit voor  verdere gevolgen heeft voor de film is nog onduidelijk. Vooralsnog zou deel zeven in 2021 uit komen en deel acht in 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch