Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#&$, de Corona Editie: loopt de E3 in juni in gevaar?

25/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of we nu willen of niet, we kunnen er gewoon niet omheen: het Corona virus heeft de game-industrie in zijn (of is het haar) greep. Evenementen gaan niet door, games lopen vertraging op en de voorraad hardware slinkt snel. En op zo’n moment weten Boris en JJ wat hen te doen staat: een speciale editie van de Peepshow opnemen die helemaal in het teken staat van het Corona virus. Te bekijken zonder mondkapje op.

Corona virus heeft veel invloed om de gaming wereld

Neem bijvoorbeeld de game-evenementen die in februari en en maart zouden plaatsvinden. Het regent momenteel afzeggingen. PAX East en de GDC hebben te maken met een uitgedund programma nu grote partijen als PlayStation, Electronic Arts, Square Enix en Capcom hun komst hebben gecanceld. En er gaan geheid meer partijen volgen. Wat denken Boris en JJ nu? Gaat de E3 in juni ook problemen krijgen? Want dat zou wel een dingetje zijn en de plannen voor veel publishers fiks in de war schoppen.

Materialen raken op, wat nu?

En dan het heden. Kan ik mijn console of telefoon nog wel kopen de komende tijd? De productie in steeds meer delen van Azië ligt op zijn aars en de tekorten komen er snel aan. Bepaalde winkelketens nemen zelfs al maatregelen. En wat zijn de gevolgen voor de next gen consoles? Gaat dat allemaal nog wel lukken aankomend najaar? Hoe vergaat het de E-sports wereld waar veel Aziaten deel van uitmaken. En stijgen de aandelen van bepaalde publishers nu de Chinezen massaal aan het gamen geslagen zijn nu ze niet meer de straat op mogen? Boris en JJ geven je de antwoorden op basis van de info die online te vinden is, bronnen, onderbuikgevoel en een flinke dosis fingerspitzengefühl. We presenteren u de Peepshow: de Corona Editie. Geheel virus vrij.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch