Menu Premium
Loading...

Filmkings over Spider-Man Homecoming & Het verlies van Joan Lee

11/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij Filmkings van week 28. Koos en David hebben vorige week Spider-Man Homecoming gezien, maar eerst nemen we natuurlijk even het laatste nieuws door. Je ziet het in deze Filmkings over Spider-Man Homecoming & Het verlies van Joan Lee!

Een hele film in 5 maanden opgenomen!?

De crew van Jurassic World 2 is klaar met filmen. De regisseur Juan Antonio Bayona plaatste een tweet, waarin hij vermeldt dat ze klaar zijn met opnemen, wat enorm knap is. De crew begon namelijk in februari en 5 maanden later was de gehele film al geschoten. Volgens Koos en David kunnen hier twee redenen voor zijn: de halve film is CGI en de rest wordt in post gedaan, of het wordt niet zo’n goede film. We hopen natuurlijk niet op het tweede.

Dunkirk in VR

VR is natuurlijk nog een beetje een gimmick op dit moment. Toch komen de makers van de film Dunkirk ook met een VR editie van de film, wat opzich een vet idee is. Dunkrik gaat binnenkort uitkomen. Koos en David zijn helemaal gek van oorlogsfilms en kunnen niet wachten tot ze Dunkirk kunnen zien.

Dan is het tijd voor Spider-Man Homecoming. Tom Holland speelt in deze film de hoofdrol en geeft een enorm verfrissende look volgens David en Koos. Als hyperactieve boy zit Tom op de middelbare school, waar hij tegelijkertijd een superheld is. Verder hebben ze natuurlijk nog een filmtip van flip en deze week komt de tip van Koos. Wat zijn tip is, zie je in deze Filmkings

Voor David is het deze week Babydriver. in brievenmaandag vertelde hij al een klein beetje waar het over gaat, maar het komt neer op een jongen genaamd Baby die een getaway driver is. Het leuke aan deze film is het gebruik van muziek. Heel veel bekende muziek is gebruikt of ge-remixed. Bijna alles in deze film is ook op de beat gemonteerd wat een videoclip achtig gevoel geeft.

Ben je benieuwd wat David en Koos nog meer te bespreken hebben? Check deze Filmkings over Spider-Man Homecoming & Het verlies van Joan Lee en laat een reactie achter in de comments!

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch