Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus David van Arragon
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
10/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, de Gamekings-eindbaas zit weer aan de tafel, vergezeld door twee ‘jonge’ honden! Boris, David en Koos verzachten de pijn van de nieuwe werkweek met een verse lading brieven, tweets en andere vragen. Je ziet het in deze Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini!

Gadverdamme wat vet!

Nadat de heren vertellen over hun enorm interessante weekend gaan we natuurlijk weer brieven beantwoorden. Ook heeft ome Koos nog wat huishoudelijke mededelingen. Deze week worden er namelijk drie steel books weggegeven van Final Fantasy XII. Wat je hier voor moet doen is heel simpel: Volg Gamekings op Twitter, Facebook en Instagram en dan kom je er vanzelf achter hoe je kunt winnen…volgen dus! Ook komt er net als vorige maand voor alle Premium Bazen weer een actie aan, dus hou het Premium Journaal van deze week even in de gaten.

Daarnaast komt de Nintendo Switch ter sprake. Boris, David en Koos hebben allemaal nog geen Switch in huis. Met alle games die er aan zitten te komen begint het nu toch wel een beetje te kriebelen. Vooral Mario Odyssey doet het goed bij de mannen. Toch wachten ze allemaal op een leuke bundel voordat ze toeslaan. Naast het succes van de Switch heeft Nintendo het druk met de SNES Mini. Overal zijn ze uitverkocht, dus nu is het de vraag of Nintendo dit expres heeft gedaan, of dat ze het echt verkeerd hebben ingeschat.

Dan is er nog een vraag speciaal voor Kale B. Dit gaat – hoe kan het ook anders – over gezond eten. Boris, die in 2012 werd verkozen tot meest sexy Vegetariër van het jaar, kan hier natuurlijk wel wat advies over geven. Misschien is het wel leuk om in de toekomst een item op te gaan nemen waarin Boris en JJ het gaat hebben over voeding. JJ vanuit zijn sportperspectief vs. Boris als meest sexy vegetariër.

Check dus snel deze Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini om te horen wat de boys aan tafel nog meer te vertellen hebben en laat een reactie achter in de comments!

 

 

 

 

Loading...
 • Michael3002

  heb van het weekend even rick and morty gecheckt op netflix en het is epic jammer ik het niet eerder heb gekeken.
  nu wachten tot seizoen 3 er op staat.
  boris wanneer ga je weer is streamen ?
  david heb je nog castlevania gekeken ?

  • BassieB

   Season 3 episode 1 is al uit. De rest van season 3 begint eind deze maand op de 30e.

   https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

   Castlevania was trouwens een heel vette verrassing!

   • Michael3002

    nice ik wacht wel tot seizoen 3 er op staat dan kan ik het in de een paar dage binge

    • BassieB

     Kan wel even duren, Netflix had s1 en s2 ook redelijk laat online.

     • Michael3002

      ja das waar heb effe op imdb gekeken de volgende aflevering komt 30 juli pas
      ik ga straks effe de eerste aflevering van seizoen 3 checken

  • Laurens!-_-!

   Super serie inderdaad. Was er zelf ook pas mee begonnen toen de eerste twee seizoenen al uit waren. Terwijl de serie zo tof is….

   • Michael3002

    alleen rick is so asshole vooral na die aflevering op seizoen 3

 • MC P

  Boris, is het minen van cryptocurrency niks voor jou. Ik ben momenteel ethereum aan het minen en langzaam maar zeker tikt het aardig aan. Ook heb ik dankzij jou €600,- verdient door vorig jaar Bitcoins te kopen en te verkopen. Lekkere intro vandaag, weer net als vroeger.

  • Kid MMXV

   Intro vond ik kut. Boris die poogt grappig te zijn; ” geforceerdheid” druipt er vanaf. Ik kan Boris zn leipheid echt waarderen; maar mijn haren gaan rechtop staan als op deze manier gaat.

   • MC P

    Ja het is je humor of het is het niet inderdaad. Smaken verschillen.

    • Kid MMXV

     Ik vind Boris bij tijden episch, dit is alleen geforceerd en er is geen context. Zet je Skate en Boris bij elkaar dan is die context er automatisch en wordt het leuk.

  • Laurens!-_-!

   Heb je daar dan pc’s voor gebouwd en eventueel met losse miners en/of zit je bij een groep?

   • MC P

    Eigenlijk had ik onlangs een pc gebouwd voor gamen. Maar de RX 480 presteert toevallig prima bij het minen dus ben ik daar aan begonnen. Ik zit momenteel in een groep.

    • Laurens!-_-!

     Ok nice man. Al lang? Veel tijd gekost uiteindelijk om op te zetten?

 • Padawan1993

  Als je Shovel Knight nog niet gespeeld hebt, dan is dat een leuke game voor op de Switch. 25 Euro volgensmij incl. alle DLC.

 • Erik

  zzzz zeker weinig game nieuws! Was een beetje saai. Wel een voeding update gehad

 • LankBoss

  Die animatie op het einde met het logo van GK.. OMG. Awesome! Heel dik.

 • Rotjeknor

  Stratis heeft me al veel geld opgeleverd al ingestapt toen het nog een paar cent was 😛 en Startis komt er wel weer boven op ze hebben een goed team in Londen.

  • Dark Descent

   Precies ik ook. Het komt gewoon omdat iedereen in de markt gelijk morgen hun coins verdubbeld wil zien iedere dag en vervolgens lekker tegen de top van de stijging inkopen. Ja dan is die hele groep vervolgens aan het janken als het weer naar beneden gaat.

 • Padawan1993

  Haha gruwelijk die nieuwe outro met lightsaber geluid

 • Kid MMXV

  Het is een beetje achterhaald fabeltje dat koolhydraten slecht zijn. Ligt heel sterk van de persoon (DNA) af hoe je op koolhydraten reageert. In professionele sport (voetbal bijv.) wordt hier al langer mee gewerkt. Niet iedereen krijgt het zelfde dieet; sommigen eten minder koolhydraten maar de andere helft moet juist meer koolhydraten eten.
  Ik zou juist zeggen eet eens een zes weken weinig koolhydraten, wordt je moe en vutloos is het een teken dat jij juist gebaat bent bij wat meer directe brandstof. Knal je van de energie dan zou je het dieet aan kunnen houden.

  • Conservo

   Je hebt helemaal gelijk al zijn wij met zijn allen wel koolhydraat junkies geworden. Brood, pasta, aardappel, rijst, wij stouwen wat weg met zijn allen. Dat zou best iets minder mogen, al doe ik dat zelf ook niet 🙂

   • Laurens!-_-!

    De verhoudingen kloppen inderdaad niet meer. Teveel toegevoegde suikers, koolhydraten en minder goede vetten.

  • Laurens!-_-!

   In het eerste gedeelte wat je aanhaalt, elk lichaam is weer net wat anders. inderdaad. Uiteindelijk zal de persoon zelf even in de gaten moeten houden hoe hij ook op dingen reageert.

   Zo zijn er veel mensen zonder dat ze het weten intolerant voor varkens vlees en melk producten en krijgen daardoor eczeem en puisten et cetera.

   Een ander wordt weer moe zo als je aanhaalt van teveel koolhydraten of nog zelfs specifieker van tarwe en niet van bijvoorbeeld havermout en/of rogge. Rijst (zilvervlies) is daarnaast sowieso een goede vervanger met mate.

 • BassieB

  Boris wtf dude eet gewoon dingen xD

  • Conservo

   Als je diabetes hebt kan dat niet. Je moet dan wel heel erg op je voeding letten.

 • daniel bos

  leipe outro

 • Pascal Tettero

  wow topsupporter 3 euro x12 = 36, ik ben er bij vanaf de 1ste dag voor 1 euro.. ja en dan?echte supporters wisten dat ze aan die ene euro niks zouden verdienen dus gewoon een nepsupporter. 50 euro is ook nog niet zoveel, maar veel beter dan 36 euro XD

  een smash bros op de n64 is echt geen 5 euro, 25 komt 1st denk ik

  • Drill

   Ooit van inkomensverschillen gehoord?

  • Michael

   High roller hier hoor.
   nep supporter..pffff Hoe verzin je het.

   • roeland

    Cosign

  • Dark Descent

   Ach weet je waar ik moe van word? Van die vega’s die dan maar nep vlees gaan eten. Ik heb er zelf geen moeite mee steeds minder vlees te eten maar ga dan niet kansloos naar dat soort dingen op zoek.

   • Laurens!-_-!

    Veel van dat soort vega producten zijn alles behalve goed voor je en wordt je zo dik van als ik weet niet hoe, door alle samenstellingen.

  • sa_nl

   Dat mishandeling van dieren, een fout van de vlees eters is, is natuurlijk onzin, niemand vraagt om mishandeling van dieren, ook vleeseters niet!
   Mishandeling van dieren komt, of door slecht toezicht, of doordat de slager meer wil verdienen, en nergens naar kijkt.

 • Joris123

  Hey, het zal allemaal vast wel al heel bekend zijn enzo, maar ik kwam er vandaag achter dat Karim helemaal niet meer bij GK werkt? Iemand die me even wil uitleggen hoe dat is gekomen/ontstaan? Ik weet dat ie al een tijd opeens ook uit beeld was verdwenen, snapte ik ook niet helemaal, maar afijn…nu is hij blijkbaar helemaal vertrokken.

  Iemand die er wat meer over weet? Bedankt alvast. Overigens jammer dat hij weg is, ik vond hem erg geschikt als GK.

  • Bridgeman

   Hij werkte als nieuwsschrijver, maar dat heeft hij opgezegd. Presenteren in items is iets wat ie erbij deed. Dus toen ie vertrok als nieuwsschrijver hoefde hij bij items ook niet meer te komen, geen budget voor. Boris zei een keer in een stream dat Karim nog gewoon presentator is bij Gamekings en dat ie vast nog wel een keer langskomt. Vervolgens zij Karim een keer in een stream dat hij geen flauw idee heeft wat dat inhoudt.

   De gang van zaken bij Blammo, I guess.

   • Joris123

    Thanks! Zonde man. Karim was een oud-collega van mij als toenmalig nieuwsschrijver, dus de gunfactor van mij uit naar hem is (en blijft) groot.

    • Xao Ralas

     Bridgeman doet het wel erg negatief over komen. Karim stopte als nieuwsschrijver, waarop er gewoon niet genoeg taken meer overbleven voor hem bij Gamekings. Karim wilde zich concentreren op andere dingen zoals zijn eigen Twitch-kanaal waarvoor hij buiten Gamekings om meer ruimte had, en dus maakte een afscheid gewoon sense. Dat Boris zegt dat Karim wellicht nog wel eens langs komt bedoelt hij waarschijnlijk mee dat de relatie gewoon open blijft en gemoedelijk is.

   • Xao Ralas

    “Dus toen ie vertrok als nieuwsschrijver hoefde hij bij items ook niet meer te komen”

    Dit klinkt wel erg negatief.

    • Bridgeman

     Nee ik bedoel het niet negatief maar volgens mij lag er ook geen contract voor hem klaar om fulltime presentator te worden of zo. Zolang hij bij de nieuwsredactie werkte kon hij af en toe ook wel eens meedoen in een item, maar daarvoor wilden ze hem blijkbaar niet in vaste dienst nemen.

     Maarja de waarheid is dat we het echte verhaal nooit zullen weten omdat Gamekings nu eenmaal altijd een beetje vaag doet over dit soort dingen.

     • Conservo

      Karim was denk ik in loondienst. Dan is het makkelijk om hem tijdens werktijd aan te laten schuiven bij items. Nu zou je hem moeten inhuren als freelancer en dat is relatief duur. Dan kun je beter mensen als JJ, David, Koos of Jelle inzetten die nog wel in loondienst zijn. Opzich logisch. Zo, genoeg geroddeld over andere mensen 🙂

     • Xao Ralas

      Is toch niet roddelen? Dit is natuurlijk een communitysite, dus dan worden mensen wel eens gemist. Zeker als er een persoonlijke relatie is (of ooit was) zoals met Joris123, is een dergelijke vraag niet vreemd en puur ter info.

      Anyway, zeer aannemelijk wat je zegt.

     • Bridgeman

      Ach ja Karim heeft mij gezegd op Twitter dat ie zelf z’n job als nieuwsschrijver heeft opgezegd, dus ik kan Gamekings dan ook weinig kwalijk nemen als ie zelf vertrokken is. Maar het is jammer dat steeds weer die vraag voorbij komt.

     • Xao Ralas

      Ik denk dat in het geval van Karim alles gewoon duidelijk is toch? Karim en Gamekings houden ook geen verschillende verhalen hierover.

     • Bridgeman

      Ik denk niet dat het duidelijk is want om de vijf items krijg je hier wel ergens de vraag “Waar is Karim nou gebleven”, “Hey waar is Karim trouwens”, “Wat is er eigenlijk met Karim gebeurd”? Blijkbaar is het voor een aantal mensen niet duidelijk wat de situatie is. Een item van vijf minuten uitleg zou dat voor eens en altijd oplossen. Maarja, waarom makkelijk doen…

     • Xao Ralas

      Niet iedereen houdt alles bij natuurlijk. Als je de gegeven info niet tot je neemt, wordt het natuurlijk nooit duidelijk. Een los item? Wellicht was dat inderdaad een idee geweest. Maar het is een beetje geleidelijk gegaan volgens mij.

 • Puk Plet

  Ik wens jullie ook de pleuris haha

 • Bridgeman

  “Een N64 dat koop je letterlijk voor 25 euro op Marktplaats, games die doen 5 euro ongeveer, het is allemaal geen hol waard”

  Hahahahaha. Goeie. Retro games zijn big business Boris, en zeker de Super Nintendo en N64. En zeker als je je games nog in het doosje wil. Als je een beetje aardige collectie wil ben je kapitalen kwijt.

  • jefmode079

   Ik d8 ik zeg niks. 😛

  • Shane Perera

   Zo, echt wel. Daar ben ik het mee eens. Zeker games zoals Fire Emblem Path of Radiance en Radiant Dawn zijn vele euros waard, en dat zijn nog Gamecube/Wii Level games.

   Bij Gameshop in Den Haag bijvoorbeeld, verkopen ze nog Banjo Tooie, een N64 game in doos en all, voor een volle 100 euro. Dus ja, een kapitaal ben je echt wel kwijt.

 • Kane888

  Dat t-shirten merk met die drie kruisjes is wel een hele heftige sponsor van jullie

  • Nope, geen sponsor!

   • Harry

    Jij had toch marketing gedaan? Snel een sponsordeal regelen en anders blurren die hap ?

 • Een van de Gamekings gaf vrijdagmiddag aan dat er vrij veel negativiteit heerst in de comments section. Voor de gasten die het gemist hebben, ik citeer: ‘verandert er op termijn niks? Dan trek ik mijn handen er vanaf, ben ik hier pleite en zoeken jullie het maar lekker uit’. Naar aanleiding van zijn comment en een eerder gepubliceerd item (enquete) waarin Gamekings.tv aan haar community vroeg om mee te denken wat van toegevoegde waarde zou kunnen zijn op de site, hierbij mijn poging tot een positieve bijdrage aan Gamekings.tv.

  Waarom creëeren jullie geen forum voor de community? Een forum waarbij community leden zelf topics kunnen aanmaken. Bijvoorbeeld topics over het (laatste) nieuws, specifieke games/developers, release dates, films/series, indie/retro games, favoriete YouTube channels/Twitch streamers. Misschien een Techkings/HWW topic waarin community leden ervaringen delen, vragen stellen/beantwoorden en advies geven over verscheidene hardware/elektronica. Met een actief forum creëer je meer content op de site wat meer traffic genereert. Je verhoogt de time on site en verlaagt de bounce/exit rate. Ik begreep uit een eerder item dat het lastig is om substantiële inkomsten te genereren uit advertenties. Misschien zijn advertenties specifiek gericht op de doelgroep in de topics, bijvoorbeeld Nintendo advertenties in Nintendo topics, interessant voor potentiële adverteerders/bestaande adverteerders. Een forum geeft ook aan wat er leeft in de community. Populaire forum topics zouden bijvoorbeeld behandeld kunnen worden in Gamekings.tv items.

  Meer content, meer traffic, hogere time on site, lagere bounce/exit rate, meer advertentieruimte en het versterkt de band met de community. Dus, terugkerend op mijn initiële vraag, waarom creëeren jullie geen forum?

  • Xao Ralas

   Ze vinden een forum uit de tijd, dus dit gaat nooit gebeuren. Verder is het ook weer extra werk om het bij te houden en zijn het extra kosten om een forum te creëren onderhouden.

   Wie was het die die opmerking plaatste over de negativiteit? Ik verwacht Jelle.

   • jefmode079

    skate

    • Xao Ralas

     Hmm, dat heb ik gemist, terwijl ik wel gekeken heb…

     Maar het was dus tijdens de live stream en niet tijdens EVDWV. Maar Skate heeft het wel vaker gezegd en heeft het vooral over mensen die zaken niet onderbouwen. Een forum gebeurt vaak genoeg iets soortgelijks op als wat we hier in de comments zien. Ik ben actief op fora waar in het verleden hele battles uitgevochten zijn en bepaalde kleinzerige mensen elkaar gewoonweg niet mogen en soms zeer gevoelige onderwerpen besproken worden waarbij enige empathie niet geschuwd wordt en de meest idiote zaken als normaal worden gezien door bepaalde mensen waarop ze weer aangesproken worden, etc., etc.

     Dus dat een forum minder negatief zou zijn, is echt niet waar.

     • Bravado

      Dat zei die in de comments onder het Mario-item tegen, jawel, Frank van Doorn.

     • Xao Ralas

      O, ok. Duidelijk. Die Frank van Doorn (aka Kaassouflee met dubbel ee op Youtube) toch….

     • Bridgeman

      In dat geval zou ik ervan uitgaan dat Skate bedoelde dat hij dan pleite is uit de comments, en niet bij Gamekings. Als er iemand is die nooit weg zal gaan dan is het Skate.

 • YuriP

  Boris je vertelt onzin

  • YuriP

   met die hele koolhydraten shit dan.

  • Spud82

   Betreft voeding? Best zinnige dingen gehoord hierover, van hem.

  • Xao Ralas

   Wellicht dat je het kan onderbouwen? Wat is precies onzin en heb je evt. wel de juiste info?

   • YuriP

    Sorry moest even mijn game match afmaken en wil dit wel even in een rijtje zetten.
    De onzin:
    – Koolhydraten moet je niet eten want word je dik van (max 25 gram)
    – Er zijn slechte en goede koolhydraten
    – door oud fabeltje dat sporters koolhydraten eten
    – weg blijven van gluten
    – appel gezonder dan een banaan.
    – Veel eiwitten (=proteïne)
    – veel vet want is gezond
    – combinatie is slecht
    – Onze vlees zit vol antibiotica, ziektes en hormonen
    – Goedkoop vlees is slecht vlees

    • jefmode079

     De appel hebben ze toch uit de schijf van 5 gehaald, omdat de energie die het kauwen ervan kost niet opweegt tegen calorien bla bla zoiets

     • rio_ull

      Ik snij de appel soms in stukken, kan het dan wel of niet? 😉

 • Abdel010

  Wat een échte boris brievenmaandag weer dit, heerlijk gelachen guys!??

  Boris ben je van plan weer een aantal crypto items te maken binnenkort? Jouw items van vorig jaar over de bitcoin hebben mijn intresse gewekt (die niet meer op de site te vinden zijn helaas) en heb sinds kort ether en litecoins gekocht naast mijn bitcoin! Ik zou het tof vinden om meer te zien op Gamekings daarover. Shitcoins van een paar cent doe ik niet aan. Voor mij persoonlijk heb ik 3 gradaties vastgesteld: De shitcoins, de midden cattegorie en de topklasse. Voor mij is bitcoin de topklasse en zijn ether en litecoins (samen met een 2tal anderen) de midden cattegorie.

 • NestreX

  Boris komt later wel weer in zijn element, maar in principe lijkt hij niet veel zin te hebben in Brievenmaandag. Wordt het niet eens tijd om na te denken over een alternatieve aanpak van dit item? Iemand leuke ideeën? Ik kan me bijv. iets indenken met een interactief element of zelfs live en wellicht frequenter waarbij het over specifieke onderwerpen gaat. Ik noem maar wat.

 • Xavier Roemer

  Ik denk dat Boris voedingsvragen gewoon moet beantwoorden in termen van dat mensen zich over specifieke onderwerpen moeten inlezen. Ze zijn bij die voetbalclubs niet gek natuurlijk.

  Verder dat verhaal over gluten. Daarover heb ik me wel eens ingelezen. Zolang jij geen specifieke allergie ervoor hebt, wat is daar het probleem mee?

  • Ardal Hardwin

   Inflammatie

 • Drill

  Wat Boris zegt klopt absoluut niet. Koolhydraten zijn essentieel bij het sporten. Ze zorgen er namelijk voor dat de glycogeen voorraden in je spieren op peil blijven. Daaruit haal je vervolgens de energie waardoor je spieren kunnen bewegen.

  • Ardal Hardwin

   Ja, wat wel klopt is dat je daar niet veel voor nodig hebt. Met minder dan 100g koolhydraten per dag is het geen probleem om een paar uur goed te sporten. Triathlon renners en zo bijvoorbeeld zullen wel nog wat meer nodig hebben. Dus ik zou zeggen koolhydraatarm eten is gezond, geen koolhydraten is weer ongezond.

 • CapelleFR

  Boris, wat was de reden voor jou om je bitcoins te verkopen ?

 • Xavier Roemer

  Nieuwe eind credit-scherm (of hoe het ook heet), interessant. Is dat lightsaber geluid niet copyrighted?

  Anyway als ik onder het gamekingslogo kijk, dan zie ik het logo van Youtube, Instagram, dan wat anders, vervolgens twitch, facebook en twitter en daarna de twitter-handle. Dit laatste is niet echt logisch, of wel?

  En wat is dat andere logo, dat tussen Instagram en Twitch in zit? Een mini-penis met gevlekte ballen?

  • Laurens!-_-!

   Naar mijn weten kan je de desbetreffende sound effect(s) ook kopen vrij van copyright en er zijn nog wel meer regels met betrekking tot samplen e.d.

  • Het is een balzak ja

 • Jeffrey

  Koos je wordt steeds beter man.. Hoe minder je het probeert, hoe leuker het is om naar te kijken. Lekker bezig!

 • Berinho

  Aah Boris die weer ff doet alsof Battlefield 1 dood is. Volgens mij valt dit echt enorm mee

  • YuriP

   Voor Boris is alles dood waar hij geen interesse in heeft.

  • Dirt-Jan

   Battlefield 1 is een groot succes, vind het de beste battlefield sinds Bad company

 • Kapiteinkoek

  Wat Koos zegt, dat hype gevoel voor een game heb ik ook al jaren niet meer. “Vroeger” was dat echt tof, dan zag je ook bijvoorbeeld dat de winkels daarvoor om 12 uur s’nachts opgingen, rijen met mensen.

  Ik heb zelf maar 2 games gekocht in het afgelopen 1,5/2 jaar. Aanraders/must buy zijn welkom, zin om een nieuwe game te proberen deze zomer. (PC/Xbox One)

  • Laurens!-_-!

   Ori: And the Blind Forest is een echt must buy. Maar in welk genre zoek je wat?

   Deus Ex vind ik bijvoorbeeld ook een must buy omdat het naast het zijn van een toffe franchise, ook de enigste in zijn soort is.

   • Kapiteinkoek

    De reviews van Ori and the Blind Forest zijn erg positief maar het is niet helemaal mijn ding.

    Ik speel voornamelijk games met een ‘realistische’ setting. De laatst gekochten games waren Forza Horizon 3 en Battlefield 1, daarvoor the Witcher 3 en Metal Gear Solid V The Phantom Pain. Ben totaal geen sci-fi fan.

    • Laurens!-_-!

     Deus Ex, is niet per direct Sci-Fi, Sci-Fi. Het is wat Bladerunner achtig, alleen heel veel dingen die ze behandelen en alles is wel gelinkt aan de werkelijkheid en zover staat het gegeven niet van ons af.

     Maar zal is kijken of ik wat interessante titels heb.

     Xbox en/of Playstation/PC? (Ik gok Xbox?)

     • Kapiteinkoek

      PC en Xbox. Ik ben nogal kieskeurig helaas, mijn game keuze dan hé.

     • Laurens!-_-!

      Geen probleem. Wat zijn door de jaren heen jou top 10 games dan zo om en nabij? Dan krijg ik een indicatie.

     • Kapiteinkoek

      Er is niet echt een top 10 maar deze games heb ik voornamelijk gespeeld de afgelopen paar jaar. Forza Horizon 3, Battlefield 1, The Witcher 3, Metal Gear Solid V The Phantom Pain, Assassin’s Creed Syndicate.

    • Joost

     Ik heb afgelopen maand Metro 2033 en Last Light van mijn backlog kunnen schrappen en heb me daar goed mee vermaakt (imho de beste verhalende shooters (die ik gespeeld heb) sinds Half-Life 2). Of het een ‘must-buy’ is lijkt me erg subjectief.

 • Jeffrey

  wat een onzin boris, dat hele koolhydraten verhaal… Ga je eens verdiepen in enkelvoudige en complexe koolhydraten.. dan ga je je hele insuline verhaal nog eens overdenken.. en fruit zitten inderdaad suikers in, maar ook vezels.. when mother nature gave us fruit sugars, it also gave us the cure..

  • YuriP

   Vezels zijn niet zo gezond. Ze zorgen dat je lekker kan schijten maar dan kan je beter bonen eten. Fruit is vooral gezond door de vitamines.

   • Jeffrey

    Eeeuuhh… Goed verhaal, maar ik zeg dat de suikers uit fruit (heel simpel uitgelegd) worden ingepakt door de vezels en daardoor niet hetzelfde effect hebben op je bloedsuikerspiegel als andere suikers (enkelvoudige koolhydraten).

    • Ad

     Ik heb weleens gehoord dat je ipv dagelijks 2 stuks fruit ook ketamine kan gebruiken. Schijnt ook beter voor de lijn te zijn ivm geen suikers. Wat er van waar is weet ik niet, maar toch.

     • Laurens!-_-!

      Het is, volgens menig onderzoek, ook goed tegen bijvoorbeeld (zware) depressies. Al dan niet goed voor andere dingen.
      Net als paddo’s, waar menen met clusterhoofdpijn om even wat te noemen, anders niet kunnen controleren en dus echt werkt als een medicijn.

  • Portalhopper

   Boris is toch niet zo anti fruit? De keto dieet goeroes zijn nog veel sterker tegen fruitsuikers. Voor de rest is het insuline verhaal geen onzin. Het zorgt voor allerlei problemen, zeker als je insuline resistent bent geworden. Ik voel me in ieder geval een stuk relaxter en beter nu ik er op let.

 • Scare

  Ging lekker mannen. Leuke bvm! Ik ben wel getriggert door die documantaire moet ik zeggen. Boris waar geen special over voeding? Past toch prima bij life style en daarmee Gameking.

  • Laurens!-_-!

   Healthkings voor gamers inderdaad. Bedoel er zijn genoeg gamers die ook met sporten en gezondheid bezig zijn. Al dan niet voor hen zelf of voor bijvoorbeeld eSports.

 • Laurens!-_-!

  Tof begin van de week heren en jullie nieuwe eind logo met sound effect, nice.

  En qua eten, ja daarom als ik dan vlees/kip eet is het zo veel mogelijk biologisch en/of er zo dicht mogelijk tegen aan. Dus bijvoorbeeld 2 van de drie sterren beter leven. Vis wat gevangen is, met wel gecontroleerde visserij voor bescherming van de vis gebieden. Omdat je echt bent wat je eet.
  Dan als vervanger en ook om genoeg proteïne binnen te krijgen dingen als ‘soja proteïne isolaat zonder gen techniek en toevoegingen’. (Genetisch gemanipuleerde soja kan me lichaam niet goed verteren)

  Genoeg eiwitten binnen krijgen is belangrijk en ook weer afhankelijk van hoeveel je op een dag doet en wat. De één bijvoorbeeld verbrand door zijn bezigheden als een gek en heeft om de zoveel uur echt eiwitten/voeding nodig om de zoveel uur.

  Koolhydraten zijn daarnaast niet per direct slecht met mate/goede verhouding tot je bezigheden en eiwitten. Het is zelfs zo dat een ‘klein beetje’ koolhydraten bij een eiwitten/proteïne maaltijd zorgt voor een betere in stand houding van je spieren en beter bijdragen aan de opbouw en consumptie ervan. Bijvoorbeeld havermout (puur), zilvervlies rijst, rogge en/of volkoren. (Alleen percentage koolhydraten tegen eiwitten is veel te hoog in veel voeding)
  Sowieso vezels zijn belangrijk en niet van die nep zooi, zogenaamde toegevoegde vezels wat niet zo blijkt te zijn.

  Vet, is zeker niet slecht nee. Alleen wel een goed punt wat boris maakt, met teveel koolhydraten en suikers weer wel. En ligt er aan wat voor vetten. Vet is een directe brandstof voor het lichaam.

  Suikers, niet per direct alle zijn slecht. Ligt er aan welke, in welke mate en waar je het uit haalt. Honing (bio = niet duur), niet die bijen die suiker water krijgen om maar sneller te produceren, is bijvoorbeeld geen slechte bron. Alleen in zoveel voeding zit zoveel extra suiker, wat nergens op slaat, jammer.

  En Boris haalt nog een goed punt aan > de magere producten zijn niet perse beter dan de vollere.
  En ook Boris zijn ontbijt, veel eiwitten, weinig koolhydraten is echt niets mis mee.

  En genoeg water drinken natuurlijk.

 • Rick James Sanchez

  Het probleem met voedsel is dat iedereen er iets over mag zeggen en zich voordoen als de expert, en mensen zo wantrouwig zijn geworden dat ze niet meer naar de experts luisteren, en overheden niet vertrouwen omdat die ook hun industrieën proberen te beschermen. Sommige hebben ongetwijfeld het beste voor, ondanks gebrekkige kennis, andere vullen hun zakken door boek verkoop.

  • Inderdaad, en we zouden zo puur mogelijk moeten eten. we hebben dus mensen nodig die verstand hebben van dynamisch of natuurlijk gewassen verbouwen. weinigen die het interesse voor hebben…

 • Portalhopper

  Kijk uit voor te veel eiwit, Boris. Dat schijnt ook je insuline omhoog te brengen. Tenminste dat zegt ene Dr Berg op Youtube, die interessante info geeft.

  • Zullen we met z’n allen dan maar gewoon eens niet meer eten? dan worden we tenminste nooit meer beschadigd…

   • Portalhopper

    Kan ook, hoewel het schijnt dat niet iedereen daar goed tegen kan. 🙂

 • Nipponsei

  Eerst zeggen dat je Advanced Warfare moet kopen als je de Modern Warfare remaster wilt hebben, vervolgens DLC map packs uitbrengen die 15,- kosten terwijl die maps er destijds gratis bij patches in kwamen. Daarna ook nog de game als nog als standalone uitbrengen voor 40 ballen en dan ook nog eens die DLC er niet bij includen. Serieus je bent beter af om gewoon de originele CoD4 te piraten voor de PC en dan een oude dedicated server op te zoeken.

 • Mr BIG J 078

  Koos is toch slimmer dan hij er uit ziet…?

 • Nipponsei

  Om even in te haken op die laatste vraag, ik merk ook dat ik ouder word en dat ik steeds kieskeuriger word als het op games aan komt. Vroeger speelde ik van alles en altijd door elkaar heen. Nu zijn er misschien 3 of 4 games waar ik een half jaar meer door ga tot dat er iets nieuws uit komt wat me interesseert.

 • Ramon Zwiggelaar

  haha Boris Stratis gekocht op 10tje? :p
  Stratis begon op 0.007 cent 20 juni 2016. en is momenteel 69900.00% omhoog 🙂

 • Steez977

 • rio_ull

  Over welke diersoort hebben we het wanneer je 40.000 liter water en 2 kilo plantaardig voedsel nodig hebt om het beest groot genoeg te maken voor de slacht? 40.000 liter is een zwembad van 5×4 meter en 2 meter diep tegenover 2 melkpakken voedsel?

  • jeroen

   Het water argument vind ik altijd zo onzin he, het water komt altijd terug. Water kan niet verdwijnen aangezien het allemaal een grote kringloop is. Het komt even later weer terug in de bergen of valt als neerslag en dan begint de kringloop weer opnieuw als het water in de zee is of verdampt is.

 • xclr8tor

  Boris, i love u (no-homo), eigenlijk moet je in alle videos erbij zijn…….zou heerlijk wezen

 • PocKeT

  Hoezo Bitcoin te duur.. Koos hoeft geen hele bitcoin te kopen 😉

 • Nolimit

  Jo Boris. Wees dan een baas en laat ze een tablet gebruiken ipv papier als je het toch zonde vind van de bomen. Iets wat digitaal binnenkomt eerst uitprinten terwijl je het ook digitaal kunt bekijken is nutteloos ?

 • aerox010

  David, ik vind de Filmkings-items juist een van de leukste items van Gamekings en vooral niet saai! Ik hoop juist dat er meer film/serie-items komen.

 • Bart Subelack
 • kimberly

  Hey Boris, welk merk proteïne shakes zijn volgens jou het beste? Ik heb al meerdere merken geprobeerd maar weet niet echt waar ik moet zoeken! interessant om je over gezonde voeding te horen praten, zou leuk zijn om hier ooit eens een item over te zien!

  • Jimmy-Joy, gebaseerd op Soylent . any day of the week. twice a day keeps the doc away.

  • optimuspecs

   Proteïne op zich is niet per definitie gezond. Nog erger, als je niet intensief sport, kom je juist aan van proteïne. Zeker van proteïne-shakes.
   Je kan wel het beste koolhydraten verminderen en meer natuurlijke proteïne eten. Eieren, kip, kwark, enzo.

 • RomeoNovember

  Ben ik de enigste die Koos steeds meer op de Green Arrow vind lijken?

  • Jeffrey

   ja

 • Daantjuh

  na geneeskunde gedaan te hebben, Boris, vind ik het zorgwekkend hoeveel gezond eten jij (en velen anderen) gezond eten als ongezond bestempelen. Er is niks mis met fruit! Koolhydraten heb je nodig. Leuk dat je er op korte termijn van afvalt maar op langer termijn zullen mensen er echt last van krijgen.

 • Racer_NL
 • jan bos

  Geniale brievenmaandag weer! Graag meer items als dit met Boris!

 • heerschermark

  Iedereen heeft recht op z’n eigen mening, maar ik ben zo fundamenteel oneens met Boris wat betreft voeding. Na veel gekeken en gelezen (ook Boris zijn geliefde ‘Weet wat je eet’) ben ik zelf van mening dat een zuiver plantaardig dieet (Groente, fruit, granen, (zoete) aardappelen, peulvruchten, noten en zaden zonder geraffineerde toevoegingen als olie en suiker) het beste is voor mens, dier en milieu. Ik raad dus ‘What the Health’ zeker aan.

  Blijft natuurlijk lastig om de waarheid te vinden. Er wordt zoveel onderzoek gedaan en alle kampen brengen hun verhaal overtuigend, maar uit persoonlijke ervaring kan ik vertellen dat ik mij gezonder voel dan ooit en dat ik 35 kilo (!!) ben afgevallen zonder calorieën te tellen. En dit dus met een dieet dat voornamelijk bestaat uit koolhydraten.

  Voor iedereen die geinterreseerd is, Google/Youtube “Whole-Foods Plant-Based” en bekijk “Uprooting the leading causes of death” van Dr. Greger.

  Los van de hele discussie over voeding wil ik de hele Gamekings crew bedanken voor al de vette content. Ga zo door!

  PS. Hey Boris, je weet toch dat vlees geen vezels bevatten hé? 😉

 • jeroen

  Hormoon vlees is in Europa verboden hoor. In Amerika is het wel legaal.

 • Rwn9328

  Koos gewoon in de ochtend melk met haverflokken heb je al je koohlydraten alvast binnen (met flinke dosis vet en eiwit). En je insuline door havermout valt reuze mee want het heeft langzame opname in tegenstelling tot suiker wat bijna direct omzet in vet.

 • Job

  Zelfs als ze nintendo 64 games naar 4k upscalen dan nog is het niet fijn! De beperkingen zijn heel groot qua gameplay en physics. Je ziet dan alleen maar nog beter hoe ugly textures zijn.

 • Thystro

  Ja redelijk actief hier. Heb nu meeste in Ants gestoken tho

 • aLPHa_NRG

  Uh oh, de liefde is over. Filmkings, the end.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord