Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini

10/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, de Gamekings-eindbaas zit weer aan de tafel, vergezeld door twee ‘jonge’ honden! Boris, David en Koos verzachten de pijn van de nieuwe werkweek met een verse lading brieven, tweets en andere vragen. Je ziet het in deze Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini!

Gadverdamme wat vet!

Nadat de heren vertellen over hun enorm interessante weekend gaan we natuurlijk weer brieven beantwoorden. Ook heeft ome Koos nog wat huishoudelijke mededelingen. Deze week worden er namelijk drie steel books weggegeven van Final Fantasy XII. Wat je hier voor moet doen is heel simpel: Volg Gamekings op Twitter, Facebook en Instagram en dan kom je er vanzelf achter hoe je kunt winnen…volgen dus! Ook komt er net als vorige maand voor alle Premium Bazen weer een actie aan, dus hou het Premium Journaal van deze week even in de gaten.

Daarnaast komt de Nintendo Switch ter sprake. Boris, David en Koos hebben allemaal nog geen Switch in huis. Met alle games die er aan zitten te komen begint het nu toch wel een beetje te kriebelen. Vooral Mario Odyssey doet het goed bij de mannen. Toch wachten ze allemaal op een leuke bundel voordat ze toeslaan. Naast het succes van de Switch heeft Nintendo het druk met de SNES Mini. Overal zijn ze uitverkocht, dus nu is het de vraag of Nintendo dit expres heeft gedaan, of dat ze het echt verkeerd hebben ingeschat.

Dan is er nog een vraag speciaal voor Kale B. Dit gaat – hoe kan het ook anders – over gezond eten. Boris, die in 2012 werd verkozen tot meest sexy Vegetariër van het jaar, kan hier natuurlijk wel wat advies over geven. Misschien is het wel leuk om in de toekomst een item op te gaan nemen waarin Boris en JJ het gaat hebben over voeding. JJ vanuit zijn sportperspectief vs. Boris als meest sexy vegetariër.

Check dus snel deze Brievenmaandag over Shitcoins & SNES Mini om te horen wat de boys aan tafel nog meer te vertellen hebben en laat een reactie achter in de comments!

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch