Menu Premium
Loading...

Filmkings over Rutger Hauer, The Walking Dead en Marvel

26/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Filmkings staan we een moment stil bij het overlijden van Rutger Hauer, hebben we het over alle nieuwe aankondigingen van phase 4 van de Marvel films en komt The Walking Dead nog eens langs.

Rutger Hauer overleden op 75 jarige leeftijd

Wie is niet opgegroeid met Floris, het was de eerste rol van Rutger Hauer waarin hij schitterde op de Nederlandse televisie. Daarna volgde een prachtige carrière in Hollywood met onder andere een rol in Bladerunner. We staan even stil bij zijn overlijden.

Marvel knalt erin met phase 4

Marvel heeft een hoop aankondigingen gedaan voor de volgende phase aan films. We krijgen weer een hele hoop Marvel films dus je hoeft niet bang te zijn voor een Marvel droogte. Jelle en Koos bespreken naar welke films ze het meeste uitkijken en wat ze verwachten van de verschillende superhelden en bijbehorende films.

The Walking Dead overvalt je bioscoop

The Walking dead komt in de bioscoop met Rick Grimes. De film gaat verder waar Rick Grimes stopte in de serie. Met een teaser werd dit bevestigd op Comic Con. Ben jij The Walking Dead al helemaal spuugzat of kan je nog wel tien seizoenen en een aantal bioscoopfilms aan? Laat het ons weten in de comments.

Welk nieuws vond jij het meest spraakmakend? En naar welke Marvel film kijk je het meeste uit? Laat het ons weten in de comments en stel daar al je vragen voor Jelle en Koos.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch