Menu Premium

Marvel’s Avengers demo speelbaar na Gamescon – nieuwe info

Jesse Pieplenbosch 20/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de San Diego Comic Con zijn gameplaybeelden van Marvel’s Avengers getoond. Gisteren las je al dat een gedeelte van die beelden is uitgelekt, en kon je je vergapen aan bijna 7 minuten gameplay. Deze gameplay is gefilmd van een scherm, en laat zien hoe Thor en Iron Man flink huishouden tegen allerhande rondlopend en -vliegend gespuis. Nu is er goed nieuws want vanaf de week na de Gamescon is de Marvel’s Avengers demo voor iedereen speelbaar. De Gamescon vindt plaats van 20 tot en met 24 augustus. De demo van de door Crystal Dynamics ontwikkelde game zal dus in de laatste week van augustus speelbaar moeten zijn.

Customization

Een goed moment om de game zelf te testen, aangezien de eerste vertoonde beelden op de E3 de tongen flink losmaakten. De game, uitgegeven door Square Enix, is volgens sommigen niet mooi genoeg, en het gemis van de filmacteurs zou de personages vreemd aan doen voelen. Naast nieuwe gameplaybeelden, heeft Crystal Dynamics ook een aantal nieuwe tipjes van de gamesluier opgelicht. Zo zijn alle speelbare helden in Marvel’s Avengers uit te rusten met “klassieke, fan-favoriete en volledig nieuwe outfits.” Die customization beperkt zich overigens niet tot de outfits. Door het unlocken van nieuwe skills en gear, zou je grote invloed moeten hebben op de manier waarop ieder personage speelt. Bevestigde speelbare personages voor Marvel’s Avengers zijn Captain America, Thor, Iron Man, Hulk, Black Widow en Ant-Man, terwijl de naam van Ms. Marvel (Kamala Khan, niet Carol Denvers waar de recente film over ging) als serieus gerucht rondzwiert.

Story Driven

Het lag trouwens al wel voor de hand, maar Crystal Dynamics bevestigde dat Marvel’s Avengers een “story driven game’ wordt, met missies die speciaal voor specifieke personages ontwikkeld zijn. Soms zul je kunnen kiezen met welke held je losgaat, soms zal de game dit voor je bepalen. De Marvel’s Avengers demo zal ongetwijfeld laten zien hoe dit in z’n werk gaat. Overigens zal ook een collector’s edition worden uitgebracht, die je nog dit jaar kunt pre-orderen. Getoond werd een Captain-America beeldje dat overeenkomt met zijn standbeeld in de game.

Marvels’s Avengers komt uit op 15 mei 2020 en zal beschikbaar zijn op PS4, XBOX One, PC en Google Stadia.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch