Menu Premium
Loading...

Filmkings over No Time to Die & het Spider-Man Multiverse

11/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is de zondag zonder een ouderwets fijne Filmkings ? Nog steeds een zondag, maar wel iets minder leuk. En dus zijn Jelle en Koos op zoek gegaan naar de laatste feitjes en weetjes uit de filmwereld. En dat geen sinecure, want de Corona pandemie zorgt er voor dat er steeds meer film en series worden uitgesteld. Omdat er te weinig mensen in de bioscoop kunnen of omdat de opnames nog niet veilig gedaan kunnen worden. Zijn er in deze tijd dus nog wel genoeg film nieuwtjes te vinden? Zeker, anders hadden Jelle en Koos hier niet gezeten. Maar veel nieuws gaat dan helaas wel over het uitstelseizoen. Maar ze vergeten Tom Cruise VS Vin Diesel en de Spider-Man Multiverse niet.

Corona vs de bioscoop

Als er één grote slechterik is opgestaan dit jaar, dan is het wel Corona. Nadat er al meerdere films zijn uitgesteld of op streaming services zijn gezet, hebben we nu opnieuw een wagonlading vol uitstellers. Het is echt een waslijst: Dune, No Time To Die, The Batman, Black Widow, Eternals en Shang Chi… Dit levert natuurlijk een groot probleem op voor de bioscopen. Zo zijn er dit jaar bijna geen grote titels uitgekomen en lijkt het dat die dit jaar ook niet meer zullen gaan komen. Naarmate Corona langer doorgaat komt een toekomst waar nieuwe films eerder op een streamingservice geplaatst worden, steeds dichterbij. Zullen de bioscoopketens deze barre tijden doorstaan?

Spider-Man Multiverse?

In 2002 kwam het, door Sam Raimi geregisseerde, Spider-Man 1 uit. Hierin werd onze favoriete webhead gespeeld door Tobey Maguire. Dit zou hij blijven doen t/m Spider-Man 3, wat uit kwam in 2007. Hierna werd de beslissing gemaakt om opnieuw te starten met de Spider-Man franchise. Zo kwam in 2012 ‘The Amazing Spider-Man’ uit. Hierin was Andrew Garfield onze Spider-Man. Dit zou hij hierna nog één film doen totdat Marvel zelf weer zijn handen op de Spider-Man franchise legde en opnieuw begon, dit keer met Tom Holland in de hoofdrol. Maar goed nieuws voor de liefhebbers van de twee ‘oude’ Spider-Man man series. Zo is er een gerucht naar buiten gekomen dat Tobey Maguire en Andrew Garfield terug zullen keren in Spider-Man 3! En dat kan maar één ding betekenen…Spider-Man Multiverse!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch