Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Batman, Chadwick Boseman en de Oscars

13/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is back! 2 weken geleden werd Filmkings vooral gedomineerd door DC Fandome, maar deze week zijn we terug met wat meer gevarieerd nieuws. Zo hebben de mannen het onder andere over The Batman, het overlijden van Chadwick Boseman, de Oscars en nog veel meer. Lekker veel variatie dus! Jelle en Koos zitten voor je klaar in een nieuwe Filmkings!

Geforceerde diversiteit?

Door de afgelopen paar jaar heen worden er steeds meer stappen gezet om meer diversiteit te krijgen in films. Zowel op het scherm als achter de schermen. De Oscars hebben daar nu nog een schepje bovenop gegooid. Zo zijn er vanaf 2024 nieuwe eisen gesteld om genomineerd te kunnen worden voor de categorie: Beste Film. Om genomineerd te kunnen worden dien je te voldoen aan een paar nieuwe eisen. Zo moet er aandacht besteed worden aan ondervertegenwoordigde groepen zoals, mensen van kleur, vrouwen, LGBTQ, gehandicapten en meer. Hoe kijken de twee film connaisseurs daar tegen aan?

Wakanda Forever

Afgelopen week kwam het treurige nieuws naar buiten dat acteur Chadwick Boseman was overleden. De acteur bleek 4 jaar lang gestreden te hebben tegen darmkanker. Tijdens zijn eigen strijd probeerde Boseman er te zijn voor kinderen die ook een strijd aan het voeren waren met verschillende ziektes. Het nieuws dat Boseman kanker had was een verrassing voor velen. Zo heeft hij tijdens zijn strijd meerdere films opgenomen, waarvan het meest bekend natuurlijk zijn: Civil War, Black Panther, Infinty War en Endgame. In april werd Boseman wel gespot met een gigantisch gewichtsverschil vergeleken met voorheen. Toen der tijd werd er gespeculeerd dat Boseman zijn gewicht aan het verliezen was voor een nieuwe rol die hij zou spelen. Maar terugkijkende weten we beter. Het is zeer tragisch, Maar Boseman is strijdend onderuitgegaan. Of en hoe Marvel verder zal gaan met het Black Panther karakter is nu de vraag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch