Menu Premium
Loading...

Filmkings over Mark Hamill in Guardians of the Galaxy, Pacific Rim & Yardie

28/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Keuzes maken is altijd lastig met zoveel nieuwe goede trailers en film nieuwtjes. Makkelijk was het dan ook niet voor de redactie. Want wat is belangrijker. Dat de Walking Dead weer is begonnen, of dat Mark Hamill waarschijnlijk een rol gaat spelen in Guardians of the Galaxy? Naast deze lastige dilemma’s, waren er ook nog genoeg trailers om uit te kiezen. De variatie ging dan ook voorop voor Jelle en Koos. De stagiaires hebben voor hun de beste eruit gehaald, en wat ze ervan hebben gemaakt ga je zien in Filmkings over Hasbro Toyfair, Pacific Rim en Yardie!

Trailer madness met onder andere Yardie!

Afgelopen week was de Hasbro Toyfair, waar alle nieuwe toys voor het aankomende jaar werden gepresenteerd. Maar naast diverse nieuwe toys voor Marvel, Star Wars en G.I. Joe, waren er ook nog enkele nieuwe announcements voor film franchises. En het meest opvallende nieuwtje, of eigenlijk gerucht, was dat er een Transformers Cinematic Universe reboot in de maak is. Dit zou na de laatste Transformers film “Bumblebee”, die in december op het witte doek te zien is, moeten gebeuren. Wie de aankomende regisseur moet gaan worden van de grote blockbuster franchise is nog niet bekend. Maar laten we hopen dat het iemand anders gaat worden dan Michael Bay….

Een goede reboot van Transformers?

Naast dit spectaculaire nieuwtje. Bespreken de heren nog even kort de nominaties van de Oscars. Hier zullen ze volgende week op terug blikken en uiteraard geven de heren hun mening hierover. Ook is er een nieuwe trailer uitgekomen van de Britse film Yardie, die geregisseerd word door Idris Elba. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Victor Headley uit 1992. Het gaat over een jongen genaamd Denis, die in Jamaica getuige is van een moord op zijn broer Jerry.

Wat vonden jullie van het film nieuws? Welke trailer vonden jullie het beste? Met welk speelgoed heb jij vroeger gespeeld? laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch