Menu Premium
Loading...

Filmkings over Guardians of the Galaxy 2

27/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings, het is een beetje een droevige afsluiting van dit item aangezien dit de allerlaatste Filmkings is die door Dennis gepresenteerd wordt. Edoch een weer uitgebreide Filmkings met Jelle en Dennis met onder andere Guardians of the Galaxy 2.

Als Galaxy fans zijn Dennis en Jelle samen naar de Bios geweest om Guardians of the Galazy Vol.2 te checken maar voordat we daar over door gaan hebben we ook nog even wat nieuws en trailers. We beginnnen met een Trailer van Kingsman 2, een soort James Bond maar dan totaal achterlijk en daar houden Dennis en Jelle van. Verder zijn er 4 data bekend geworden van de nieuwe James Cameron Avatar films. De heren zijn er niet heel erg van ondersteboven aangezien Avatar al een heletijd geleden is uitgekomen en ze niet heel erg weg waren van de film.

Er is ook een nieuwe gerucht, namelijk dat Dwane Johnson en Jason Statham, de acteurs uit Fast & The Furious hun eigen Spinoff Serie krijgen. Er zijn genoeg films waarin characters makkelijk hun eigen serie zouden kunnen hebben, dus zo heel gek lijkt het onze Filmkings niet. Marvel kwam ook met een nieuwe trailer van de film Cloak and Dagger en Syfy kwam met een Trailer van Krypton.

Guardians of the Galaxy 2

Dan is het eindelijk tijd voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 Dennis en Jelle waren niet volledig weg geblazen maar vonden hem wel erg tof. De humor was on point en ze hebben samen genoten van de film in de bioscoop. Verder hebben de heren ook natuurlijk nog een tip van flip. Dennis we gaan je missen en veel succes bij je nieuwe werk, en geen zorgen Filmkings gaat gewoon door!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch