Menu Premium
Loading...

Filmkings over Formule 1, Stranger Things en Disney

24/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn de mannen van Filmkings, met al het filmnieuws van de afgelopen week. Bijvoorbeeld over de Formule 1. Het seizoen is net begonnen met de testdagen er dan komt er altijd iets op Netflix. Ook hebben we de eerste beelden van Stranger Things 4 gezien en de beelden van de nieuwe Wes Anderson film. En passeert er nu echt een arthouse film de revue? Je ziet het allemaal in deze Filmkings.

Koos en de Formule 1 blijven toch een leuk stelletje

Nu de testen van het nieuwe Formule 1 seizoen bezig zijn, is het tijd om terug te kijken naar het afgelopen seizoen. En dus komt Netflix nog net voor het begin van het eerste race weekend met het tweede seizoen van Formule 1 Drive to Survive. Met dit jaar gelukkig wel Mercedes en Ferrari. Zodat we er eindelijk achter kunnen komen wat er fout ging bij Mercedes op de Hockenheimring. Of hoe het drama van Vettel op Gilles Villeneuve zich afgespeeld heeft. Genoeg om van te smullen dus.

Rise of the planet of the Disney’s

Nu 20th Century Fox door Disney is overgenomen is het wachten tot de eerste grote aankondig naar buiten komt. De eerste geruchten wijzen naar een Planet of the Apes reboot. Na de films van Matt Reeves die een paar jaar geleden uitkwamen, probeert Disney het nu weer met Wes Ball. Bekend van onder andere The Maze Runner. Of de mannen hier vertrouwen in hebben zie je in de video.

Het nieuws werd deze week geraid

Maar deze keer niet door Raid: Shadow legends. Maar door de films van Gereth Evans. Want de remake van zijn film zat lang in de pijpleiding. En is nu ook gekild. Het project gaat nu Zeno heten en wordt een een totaal eigen project van Joe Carnahan. Carnahan gaf aan dat zijn verhaal zo ver van het origineel afwijkt dat het afbreuk doet aan het origineel van Evens en dat dus niet de originele naam doorgevoerd kan worden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch