Menu Premium
Loading...

Formula 1: Drive to Survive Review: “Een unieke blik achter de schermen”

07/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Formule 1-seizoen begint over dik een week met de Grand Prix van Melbourne. Koos en JJ zijn nu al hyped. Wat is er dan mooier dan dat ze nu al voorpret kunnen beleven dankzij de nieuwe Netflix documentaire Formula 1: Drive to Survive. Een documentaire waar de fans zich in tien afleveringen kunnen laven aan uren prachtige behind the scenes footage van het Formule 1 circus.

Zien we nu alles wat er achter de schermen gebeurd?

JJ en Koos mochten alvast de eerste vijf afleveringen bekijken en vertellen je in dit item of en waarom je deze docu moet gaan kijken. En ondanks het feit dat zowel JJ als Koos grote Formule 1-fans zijn, hadden ze een best wel een andere mening over Formula 1: Drive to Survive. En dat juichen we alleen maar toe bij Gamekings. Discussie maakt een item leuker om naar te kijken. Zo was JJ benieuwd of de documentaire maker echt alles wat er voor en achter de schermen gebeurd in de Formule 1 mocht filmen.? Of dat er toch nog bepaalde deuren gesloten bleven of dat de microfoon af en toe uit moest. Want er is natuurlijk een verschil tussen embedded zijn als documentaire-maker en enkel dat mogen tonen waf de F1 wil of gewoon je gang kunnen gaan.

Een van de meest wreed gefilmde Formule 1-docu’s ooit

Formule 1-fans moeten zeker dit item even bekijken. Dankzij de discussie tussen Koos en JJ weet je straks precies wat je wel en niet van de serie moet  verwachten en wie er wel en niet in zitten. Ja gaat zeker niet teleurgesteld zijn aangezien beiden al direct in de eerste zinnen aangeven dat een van de meest wreed gefilmde Formule 1-documentaires ooit is. Zowel visueel als qua audio. En we denken dat dit alleen al voor veel fans genoeg is om een avond of twee te gaan bingen.

Formula 1: Drive to Survive is vanaf vrijdag 8 maart op Netflix te bekijken.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch