Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over de Spidey Multiverse, Obi-Wan Kenobi en Joaquin Phoenix

17/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Filmkings! Deze keer met een paar andere gezichten dan dat jullie gewend zijn. Zo hebben we Jelle en Koos even een uitzendinkje vrij gegeven om een andere klus te doen en nemen Daan en JJ hun plaats in. Misschien geen kenners, maar het is niet zo alsof ze nooit films kijken of een bioscoopje pakken. Zo gaan onze mannen het onder andere hebben over hun bioscoop gedrag tijdens de Corona pandemie. En natuurlijk nemen ze het nieuws over: De Spider-Man Multiverse, de Obi-Wan serie plus natuurlijk een paar leuke trailers om het geheel op traditionele wijze af te maken.

Geruchten rond Spidey Multiverse worden steeds hardnekkiger

Een paar weken geleden kwam het gerucht naar buiten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield (de voorgaande acteurs die Spider Man hebben gespeeld) terug gaan keren in Spider-Man 3. Maar laten we eerlijk zijn, geruchten zijn geruchten en die hoeven niet altijd waar te zijn. Deze geruchten zijn sinds kort verstevigd en hebben daardoor een grotere kans om waar te zijn. Zo is Doctor Strange toegevoegd aan de cast van Spider-Man 3… en dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen: Multiverse! We weten al dat de Multiverse een grote rol gaat spelen in de toekomstige Marvel films. Immers Doctor Strange zelf gaat een film gaat krijgen genaamd: Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Sony zelf heeft ook gereageerd op de geruchten en heeft nog niks bevestigd maar ontkrachte de geruchten ook niet. En dus houden we hoop!

Return Of The Jedi

Het is al een poosje bekend dat er gewerkt wordt aan een serie die draait om de Jedi Obi-Wan Kenobi. De vraag is alleen, wanneer komt deze uit? Zo is de serie al meerdere malen uitgesteld. Maar nu lijken we toch een beetje in de buurt te komen. Ewan Mcgregor heeft namelijk bekend gemaakt wanneer de opnames moeten gaan beginnen. Laten we hopen dat deze opnames ook daadwerkelijk kunnen gaan beginnen, want er zijn al veel te veel opnames van films uitgesteld vanwege het Coronavirus.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch