Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Avengers, Fantastic Beasts en Game of Thrones

16/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoveel nieuws! De redactie kwam echt bijna om in de verschillende nieuwtjes over de filmwereld. Van superhelden nieuws tot de vreemdste Sci-Fi en de grappigste comedy. We konden twee dingen doen: dingen wegstrepen of de langste Filmkings ooit maken? En raadt eens waar we voor hebben gekozen. En dus kun je genieten van een waar epos met nieuws over grote filmsterren als Mark Hamill, John Williams en Robert Downey Jr en info over een aantal aankomende blockbuster movies. Pak dus maar een drankje en een bak popcorn en ga er even goed voor zitten, want Koos en Jelle hebben een hoop te vertellen. Check Filmkings over The Avengers, Fantastic Beasts en Game of Thrones!

Avengers: Infinity War is om de hoek!

Gisterochtend werd er door de Russo brothers.een een foto geplaatst op Instagram. Wie zijn dat denk je nu vast. Dit zijn de twee broers die samen de nieuwste Avengers film hebben geregisseerd. Al eerder werden er door verschillende bladen foto’s getoond van de film. Nieuwe kostuums, nieuwe gadgets en nieuwe villains maken hun entree in dit nieuwe deel. Maar uiteindelijk draait de film natuurlijk om alle superhelden die de afgelopen achttien films (!) zijn opgebouwd. Iedereen komt eindelijk samen tot een ultiem slot. We kunnen niet wachten!

“Zweinstein was een kippenvel moment in de Fantastic Beasts Trailer”

Eergisteren werd er nog een gigantische film trailer gedropt. Fantastic Beast komt namelijk terug met een vervolg en het draait in dit deel helemaal om de misdaden van Grindelwald! Zweinstein was het openingsshot en hier kreeg menig Harry Potter-fan kippenvel van. Ook zijn de bekende karakters van het vorige deel terug waaronder een van onze favoriete types, Albus Perkamentus!

Wat vonden jullie van alle nieuwtjes? Willen jullie vaker z’n lange Filmkings? Kijken jullie ook uit naar alle nieuwe films die er aan zitten te komen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch