Menu Premium
Loading...

Kevin en Jelle gillen als kleine meisjes bij het zien van de Avengers: Infinity War Trailer

29/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Consternatie alom op de woensdagmiddag! Er is een keiharde nieuwe trailer geland, en wel van Avengers: Infinity War! De Marvel-films kennen een ongekende mate van populariteit en ook op de redactie werden we gek toen we de nieuwe beelden zagen. Kevin en Jelle zijn speciaal de studio ingedoken om de nieuwe trailer van Avengers: Infinity War onder ogen te zien. In dit item zie je hun reactie. Uiteraard gaat het duo in op hun verwachtingen van deze aankomende Marvel-film met de grote bad guy Thanos. Ben je dus benieuwd naar de reactie van Kevin en Jelle? Check nu De Avengers: Infinity War Trailer is hier!

Hoe hard gaat Avengers: Infinity War worden?

Marvel is al dik zeven jaar aan het knallen met toffe live action bioscoopfilms. Niet iedere film valt binnen de aanhangers van popculture altijd even goed, maar feit blijft dat het universum door velen wordt gewaardeerd. Zo ook door Jelle en Kevin, die reikhalzend uitkijken naar het sluitstuk van wat Marvel ‘Phase 4’ noemt. De afgelopen jaren hebben we veel characters geïntroduceerd zien worden. Van de Guardians of the Galaxy tot de Avengers. In deze film komt het gros van deze geliefde super heroes bij elkaar. Afgaande op de indrukwekkende beelden in de trailer, gaat hier een lading aan CGI mee gepaard.

Wat is jullie mening over de Avengers: Infinity War trailer? Laat je horen in de comments onder deze De Avengers: Infinity War Trailer is hier!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch