Menu Premium
Loading...

Filmkings over Adam Sandler, Marvel en Deathstroke

01/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer weekend en dat betekent natuurlijk maar één ding…Het is tijd voor een nieuwe Filmkings! Jelle en Koos keren terug als ons oude, betrouwbare duo en zij kunnen niet wachten om het te hebben over de nieuwste weetjes in de filmindustrie. In deze editie bespreken zij onder andere: Adam Sandler, Shang-Chi, Moon Knight, Deathstroke zijn rol in The Snyder Cut en natuurlijk nog veel meer. Buiten het nieuws om bekijken onze heren ook weer de nieuwste trailers, waaronder een film dat gaat over een soort ziekte waar wij allemaal tegenwoordig zeer goed bekent mee zijn geraakt. Dames en heren, Het is filmkings!

Gaat er nou weer iemand de ruimte in?

Mensen wie dachten dat de space wars alleen maar tussen Vin Diesel en Tom Cruise zou gaan, zitten fout. Zo is er namelijk nu een derde contestant wie zich heeft toegevoegd aan de strijd: Adam Sandler! Zo gaat Adam Sandler samen met Chernobyl regisseur Johan Renck werken om een verfilming van het uit 2017 komende boek “Spaceman of Bohemia” te maken. Of de acteur net zoals Tom Cruise daadwerkelijk de ruimte in gaat is te betwijfelen, maar het is altijd leuk om te zien dat steeds meer acteurs hun avonturen gaan zoeken in space!

Marvel gaat gewoon door

Door het Coronavirus zijn er veel problemen in de filmindustrie. Films worden uitgesteld, opnames worden verplaatst, castleden raken geïnfecteerd etc… Voor Marvel lijkt dit momenteel geen groot probleem te zijn. Zo zijn de opnames van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings afgerond en heeft de nieuwe Marvel Disney+ serie Moon Knight zijn regisseur gevonden in Mohamed Diab. Dit en het feit dat Spider-Man 3 ondertussen ook is begonnen aan de opnames tonen aan dat aan Marvel’s kant alles langzaam aan weer de juiste richting op gaat. Nu alleen nog een release date voor Black Widow asjeblieft…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch