Menu Premium

Filmkings over aankondigingen Marvel en Star Wars

13/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagavond hadden we een geheel andere Filmkings in gedachten, tot al die mooie plannen op vrijdagochtend totaal op de schop gingen.  Waarom? Nou, terwijl wij allemaal cyberpunk aan het spelen waren, The Game Awards aan het kijken waren of lekker lagen te slapen, hield Disney een speciaal evenement voor hun investeerders. En bij dit evenement zijn er behoorlijk wat dingen aangekondigd omtrent Marvel en Star Wars. En daar moesten en zouden  Jelle en Daan het over hebben…

Marvel

Dat er momenteel weinig films uitkomen, dat weten we allemaal. Maar dat schrikt Marvel niet af van het maken van nieuwe films en shows. Ze gaan op volle toeren door. Zo hebben zij trailers naar buiten gebracht voor Wandavision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki en What if. Ook zijn er nieuwe details naar buiten gebracht over Hawkeye, Guardians of the Galaxy 3 en de nieuwste Doctor Strange film. Maar wat had het meeste impact? Dat zou wel eens de aankondiging van een nieuwe Fantastic Four film voor de MCU kunnen zijn. Langzaam aan komen alle Marvel characters weer terug in Marvel’s eigen handen. Weet Marvel dezelfde impact te hebben op The Fantastic Four, als zij hadden op Spider-Man?

Star Wars

De laatste paar Star Wars films werden niet door iedereen even goed ontvangen. Maar dat weerhoudt Disney niet met het uitpersen van iedere laatste cent uit de Star War franchise. Alleen doen ze dit nu niet zozeer met films, maar met series. En dat is niet zo heel gek. Met The Clone Wars en The Mandalorian heeft Disney veel kijkers weten naar Disney+ weten te trekken. Waarmee de toekomst van Star Wars hem nu dus voornamelijk lijkt te zitten op Disney+. Maar wat hebben zij bekend gemaakt? Nou, er komen twee spin-offs van the Mandalorian, waaronder een serie over Ahsoka Tano. Er zijn verder series aangekondigd over oude characters zoals Lando Calrissian, is er een Rogue Squadron film aangekondigd geregisseerd door Patty Jenkins. En misschien het meest interessante… Hayden Christensen, de acteur die Anakin Skywalker speelde in de prequels, keert in de Obi-Wan serie terug in die rol.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch