Menu Premium
Loading...

Filmkings met Tenet, Avatar en The Witcher

01/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe Filmkings! En je favoriete duo connaisseurs als het gaat om films, Jelle en Koos, zitten weer klaar met een lekker bakkie pleur om het laatste nieuws uit de industrie met jou te bespreken. Zo hebben we onder andere deze week nieuws over de Biopic over het leven van Vanilla Ice, de release data voor Tenet en het laatste nieuws over de nieuwe Witcher serie op Netflix. Maar natuurlijk zijn er ook de nieuwste trailers. Zo hebben we een trailer van de nieuwe Bill & Ted film en die van The New Mutants. Meer dan genoeg om een weekje door te komen in deze karige film tijd. Hopelijk wordt het werk in Hollywood weer snel opgepakt, want anders wordt het schrapen voor de twee!

Tenet gaat de zomer redden

Natuurlijk zou het normaal niet vreemd zijn als een film na het uitbrengen van een trailer ook snel in de bioscoop uitkomt. Maar in deze Coronatijden is dat allemaal een heel stuk minder vanzelfsprekend. Zo is bijvoorbeeld A Quite Place 2 al op bepaalde plekken in première gegaan. Maar het lijkt er nu toch ook op dat Tenet als een van de eerste echte grote zomer films uit gaat komen. Maar dan op een manier die anders is dan gewoonlijk. Tenet gaat namelijk niet overal tegelijk in première. Ze beginnen eerst met de release in bepaalde Europese landen waaronder Nederland om zo rustig door te druppelen naar de rest van de wereld. Waarbij de release data in sommige landen zelfs per stad nog kan gaan verschillen. Volgt u het nog…

Avatar sequels zijn weer uitgesteld

Door de blijvende problemen in de wereld liggen veel producties helaas helemaal stil. Zo ook die van de Avatar sequels. Dit is voor de fans van de serie echter niks nieuws aangezien deeltje twee in de serie al in 2014 uit had moeten komen. Het wordt dus straks met het laatste uitstel meegerekend acht jaar na dato dat het vervolg op het meesterwerk van James Cameron de bioscopen bereikt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch