Menu Premium
Loading...

Filmkings over Deadpool 3, A Quiet Place 2 en vertrek director Uncharted

06/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste volledige week van 2020 is daar. En hoe kun je de eerste week van een nieuw jaar en een nieuwe decennium nou beter aftrappen dan met Filmkings. Het is immers precies twee weken geleden dat de laatste Filmkings online kwam. Jelle en Koos hebben oud en nieuw weer overleeft en gaan weer eens lekker ouwehoeren over films. Want de zoveelste Uncharted director is vertrokken, Deadpool 3 is in ontwikkeling en er is een nieuwe trailer van A Quiet Place 2.

De zoveelste Uncharted director is vertrokken

Als we de tel goed hebben bijgehouden is dit alweer de zesde director van de film die is vertrokken. De film van Sony, natuurlijk gebaseerd op de games, is dus alweer toe aan zijn zevende director. De film, met als hoofdrolspeler Tom Holland (als Nathan Drake natuurlijk), heeft nog geen release datum en is er eigenlijk überhaupt behoorlijk weinig bekend over de film. Behalve dan dat Tom Holland er in zal spelen. Maar goed, director nummertje zeven dus.

Deadpool 3 is in the making

Dat maakt de hoofdrolspeler zelf, Ryan Reynolds, afgelopen week bekend. Disney gaat aan de slag met een reboot van Deadpool, waarvan de laatste film alweer dateert uit 1 mei 2018. En natuurlijk is de stijl van de film wel iets wat veel mensen aansprak en nog steeds naar de film trekt. Verder zijn er echter nog geen details bekend, behalve dan dus dat de film in development is.

Nieuwe trailers

Vanzelfsprekend. Ondanks dat het rondom de feestdagen behoorlijk rustig is gebleven qua film trailers, zijn er toch wel even drie die bekeken en besproken moeten worden. Met als belangrijkste de nieuwe trailer van A Quiet Place 2. En je bent gewaarschuwd, want er zitten spoilers in deze trailer. Een trailer (en een film) waar veel mensen naar uitkijken. Daarnaast zijn er ook nieuwe trailers van The Gentleman en The Woman in the Window. Pak je popcorn er dus maar bij.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch