Menu Premium
Loading...

Filmkings met Spider-Man, WandaVision en Corona

22/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is Skate bij Jelle aangeschoven om het laatste filmnieuws en de meest verse trailers te bespreken. Met dit keer nieuws over hoe de filmwereld omgaat met de crisis. En wanneer het nieuwste deel in de Spider-Man reeks gefilmd gaat worden. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Spider-Man ligt nog op schema maar overal liggen producties plat

Deze week kwamen een hoop maatschappijen met het nieuws dat de productie stil ligt bij verschillende projecten. The Batman, The last Dual, maar ook MCU film als Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings worden even niet verder opgenomen. Er zijn ook een hoop series vertraagd. Onder andere het tweede seizoen van The Witcher en het nieuwe seizoen van Stranger Things gaan naar alle waarschijnlijkheid later uitkomen. Wat dit gaat betekenen voor de industrie is nog niet duidelijk. De eerste berekeningen spreken van 20 miljard omzet verlies. Tom Holland melde nog wel dat het filmen van Spider-Man 3 gewoon in juli gaat beginnen waar. Hij speelt daarin natuurlijk weer samen met Zendaya en als we hem mogen geloven is het script krankzinnig.

Alle bioscopen zijn dicht door Corona

Afgelopen week is er besloten om alle bioscopen te sluiten. Dit is natuurlijk om de verspreiding van het virus te voorkomen. Maar waar ga je nu dan de vetste films bekijken? Het lijkt er op dat veel partijen er voor kiezen om de film dan maar gelijk of heel snel naar VOD diensten door te schuiven. Welke films er vervroegd op de verschillende diensten uitkomen hoor je natuurlijk in dit item.

Midden-America lijkt het nieuwe gangster toneel

Vroeger speelden de grote gangster verhalen zich vrijwel allemaal af in de grote steden. Maar er is op dat gebied de laatste jaren een verschuiving aan het ontstaan. Ozark speelt zich bijvoorbeeld af in het Midden-Westen van Amerika. En ook de film Arkansas kiest voor een meer centrale locatie. Inderdaad, in Arkansas zoals de titel al deed vermoeden. En natuurlijk hebben we van deze film de trailer voor je klaar staan!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch