Menu Premium
Loading...

Filmkings over clowns en Ozark

03/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is terug! Ditmaal heeft David plaatsgemaakt voor respectievelijk Shelly en Jelle! Als trouw Gamekings-kijkers weten jullie natuurlijk dat zowel Shelly als Jelle een goede film ontzettend kunnen waarderen. Ook deze week worden de laatste nieuwtjes uit filmland weer uitgebreid besproken. In deze editie van Filmkings wordt de nieuwe Netflix-serie Ozark onder de loep genomen. Wil je weten wat Shelly en Jelle ervan denken? Check dan deze Filmkings over clowns en Ozark!

Shelly haat clowns

Ozark ging op 21 juli in première op Netflix en wordt sindsdien op handen gedragen door filmcritici. Natuurlijk kan de serie niet ontsnappen aan het oordeel van onze Gamekings Shelly en Jelle. Ozark springt op de drugs-bandwagon die een aantal jaar geleden door Narcos werd afgetrapt. Ondanks de lovende kritieken is het natuurlijk de vraag of de nieuwe Netflix-serie zich kan meten met de kwaliteit van series als Narcos en El Chapo. Naast de bespreking van Ozark komen er ook weer een handjevol trailers aan bod. Zo jaagt de nieuwe trailer van IT Jelle en Shelly de stuipen op het lijf. De intrigerende clowns doen menig Gameking schrikken en Shelly en Jelle zijn hier allerminst een uitzondering op.

Verder wordt de aankondiging van Suicide Squad 2 besproken. Shelly geeft Cara Delevenge een veeg uit de pan, terwijl ook Jelle aangeeft het eerste deel van de DC-film niet te kunnen waarderen. Shelly ziet meer in een standalone Harley Queen-film, die er gelukkig voor haar ook aan lijkt te komen. Hiermee houdt het geraaskal over super hero’s echter niet op, want Jelle heeft meer nieuws verzameld!

Filmkings of niet, we blijven natuurlijk echte gamers. Ook in dit item komt er dan ook een game aan bod die op een interessante manier te maken heeft met een aankomende Hollywood-film. Wat is jullie mening over Ozark, superhero’s en clowns? Laat het weten in de comments onder deze Filmkings over clowns en Ozark!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch