Menu Premium
Loading...

Far Cry: New Dawn In-Depth discussie: “Te veel releases in te korte tijd”

15/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Week der Weken zat dus ook weer een nieuwe Far Cry gepland. En we stellen hier bewust ‘weer’ want Far Cry 5 is nog geen jaar oud. Ubisoft denkt echter dat de gamer al weer klaar is voor een nieuw avontuur. Nu met twee dames in de hoofdrol die voor de duvel niet bang zijn. Aan Boris en Koos de taak om met elkaar te debateren over hoe goed het nieuwe deel uit de Far Cry-serie is en of het wel slim is van de Franse publisher om zo snel al weer een  nieuwe deel uit te brengen. Als de game immers niet tof is, dan vliegt de tern ‘uitmelken’door de lucht.

Pakt het verhaal in New Dawn beter uit dan in voorganger Far Cry 5?

Far Cry New Dawn is een Blood Dragon-achtige Far Cry standalone, dit keer met een post-apocalyptische twist! New Dawn gaat verder met het verhaal waar Far Cry 5 is gebleven. Dat is op zich al een spannend gegeven aangezien we het verhaal van deelt 5 niet echt sterk uitgewerkt vonden. Het had allemaal wel wat steviger mogen worden aangezet. Heeft Ubisoft dat in dit nieuwe deel op de juiste manier aangepakt? En zijn er veel vernieuwingen in New Dawn aanwezig? Want in een tijd dat er zoveel games om onze aandacht vragen, zit niemand echt te wachten op een reskin van een game die je al gespeeld hebt.

Brengt Far Cry: New Dawn onze liefde voor de Far Cry-serie weer terug?

Genoeg prangende vragen dus voor een uitgebreide discussie over de nieuwe game van Ubisoft. De Far Cry-serie heeft de afgelopen jaren een speciaal plekje in ons hart weten te veroveren. De eerste paar delen waren fantastisch. De laatste tijd kwam er echter een beetje de klad in. Hopelijk breekt Far Cry: New Dawn met deze tendens. Boris en Koos vertellen het je in deze lekkere lange Indepth discussie.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch