Menu Premium
Loading...

Review Far Cry 5: “Boris, JJ en Jelle raken geëmotioneerd”

03/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even iets langer mogen duren dan misschien wel gewild. Maar hier is hij dan eindelijk. De review van de nieuwe game van Ubisoft die eigenlijk vorige week al is uitgekomen, Far Cry 5. Vorige week stond de website volledig in het thema van Nintendo en daar paste deze titel uiteraard niet helemaal bij. Nu deze achter de rug is betekend het dat het dan ein-de-lijk tijd is voor knallen, hakken, vliegen, racen, zwemmen en nog veel meer in de nieuwe Far Cry.

Is Far Cry 5 meer van hetzelfde of een complete vernieuwing van de serie?

Het is ondertussen alweer de zoveelste in de serie van Far Cry titels. De afgelopen drie Far Cry titels waren qua opzet nagenoeg allemaal hetzelfde, net zoals eigenlijk elke titel van Ubisoft tegenwoordig. Veel mensen hebben het trucje nu ondertussen wel gezien en verlangen naar iets nieuws. Brengt Far Cry 5 deze vernieuwing of is het weer meer van hetzelfde? Op het internet lopen de meningen een beetje uit elkaar, waarbij de game op sommige sites met een cijfer rond de acht wordt bestempelt. Zijn de heren op de redactie het hier mee eens. Of komt er een compleet andere mening vanachter de desk naar voren?

Worden er nou zomaar cijfers gegeven in deze review?

We doen het anders nooit, maar ze konden het toch niet laten om het er even uit te gooien aan het einde van dit item. Verder was het nogal een bevlogen discussie tussen de heren achter de desk en dat betekend een heerlijk item om naar te kijken. Het item heeft maar liefst bijna een uur mogen duren, dus ga er maar even goed voor zitten. Ook als je nog twijfelt om de game te halen, is het zeker aan te raden om hem helemaal af te kijken. Bij deze veel kijk plezier gewenst!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch