Menu Premium
Loading...

Far Cry 5 DLC review: Hours of Darkness en Lost on Mars

21/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind maart dit jaar verscheen de nieuwste game in de Far Cry serie in de winkel. Hij kreeg van verschillende sites hoge cijfers. Bij Gamekings werd er echter iets kritischer naar de game gekeken. Mocht je de review destijds niet hebben gezien, check hem dan hier. Een tijd geleden kwam Ubisoft al met de classic edition van Far Cry 3 in de expansion pack en de eerste DLC genaamd Hours of Darkness. Nu het alweer tijd is voor de tweede DLC met de naam Lost on Mars, is het misschien wel eens tijd om beide maar eens door JJ en Jelle te laten behandelen in: Far Cry 5 DLC review: Hours of Darkness en Lost on Mars!

Charlie in the trees in Hours of Darkness

In Hours of Darkness word je terug in de tijd geslingerd naar Vietnam, om te vechten tegen de Vietcong als Wendell Redler. Vecht je een weg langs de Vietcong strijders om je squad mates te bevrijden en in veiligheid te brengen. Je reist door een Vietnamese vallei waarbij je met je survival instinct en stealth bezig gaat om je team te redden en weer veilig naar huis terug te keren.

Knokken met enorme alien spinnen in Lost on Mars

Lost on Mars is de tweede DLC van de Far Cry 5 season pass. In deze DLC speel je als Nick Rye, die samen met Hurk wordt gedropt op Mars en vecht tegen enorme alien spinnen. Je doel is om de laatste linie van verdediging van de mensheid te herstellen.

Nu is het nog even wachten op de derde en laatste DLC van deze season pass, maar tot die tijd liggen er dus twee DLC packs op je te wachten. Mocht je willen weten of ze de moeite waard zijn om er je zuurverdiende geld in te steken, kijk dan gauw naar de Far Cry 5 DLC review: Hours of Darkness en Lost on Mars!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch