Menu Premium
Loading...

Fallout 76 Final Verdict: “It’s all over but the crying”

24/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt natuurlijk al vorige week onze review van Fallout 76 gezien met Koos & Jelle. Daarin hebben zij kort hun eerste uren en ervaring met de game besproken. En zij waren toen al niet zo te spreken over Fallout 76. Er was meer fout dan goed aan het spel. Want eerlijk is eerlijk. Fallout 76 is voor de meeste mensen toch niet helemaal geworden waar ze op hadden gehoopt. De game kreeg het behoorlijk te verduren van de community en van game recensenten. Maar nu zijn we bijna twee weken verder en hebben we de game nog beter onder de loep kunnen nemen. Koos en Daan hebben er flink wat uurtjes in zitten. Wellicht dat zij wat positiefs te melden hebben over de game.

Volle prijs voor een halve game

Dat de game zo kort na release al voor de helft van de prijs te halen is geeft al aan dat Bethesda ook ziet dat de game erg slecht is ontvangen. Natuurlijk kun je zeggen omdat het een Black Friday Sale is, maar misschien had dit gewoon de prijs moeten zijn vanaf het begin.

Wat is precies het doel in Fallout 76?

De game zit vol met bugs, en lijkt aan alle kanten nog niet helemaal af. Sterker nog, er ontbreekt een echte verhaallijn. Aan activiteiten en missies geen gebrek, maar het voelt allemaal een beetje doelloos aan. Je bent als het ware steeds van punt naar punt aan het lopen, zonder een einde inzicht. Vooralsnog zal de gemiddelde Fallout liefhebber hier flink wat uurtjes plezier aan beleven. Verwijzingen en hints naar de andere Fallout games zijn er genoeg. Maar of dat de spelers zoet zal houden valt nog te blijken. Hopelijk zal Bethesda snel de fouten eruit patchen, zodat we in de nabije toekomst kunnen genieten van een volwaardige ervaring die de naam Fallout waard is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch